.

.

Коледни Гирлянди от Бонбони Abeja, Червени Бонбони Венец от захар и мента с 10 електрически крушки във формата на шоколадови бонбони, които са устойчиви на атмосферни ?

Коледни Гирлянди от Бонбони Abeja, Червени Бонбони Венец от захар и мента с 10 електрически крушки във формата на шоколадови бонбони, които

BGN 2.33
Продукти

15-годишен производствен опит и екип от опитни служители, които имат усет към висшето ръководство, маркетинг и продуктивни уменияНие сме специализирани в производството на празника и за сезонни осветление и източници на светлина.Основана през 2016 г., тъй като добре оборудвана фабрика, имаме сертификати за цялата линия от продукти, голяма част от нашите продукти се изнасят в Европа и САЩ. ?Резервни крушки и предпазители : червено-бял кабел sugar light височина 2,95 инча, диаметър 2,36 инча, на разстояние 24 см от предната вилици, 8 * см от лампата, 6 см от задната вилица. в рамките на всеки комплект, четири резервни крушки, два резервни бушон. 0,84 W крушка, 120в. ?Коледен гирляндный лампа под формата на леденца на клечка : свързва в тандем до 25 гирлянди от край до край.За съвместна работа са необходими 2 предпазителя, ако един от тях е счупен или спира да работи, моля, сменете и двете да се слеят.Моля, уверете се, че сте изключили лампа от мрежата, преди да го замени.Моля, проверете броя крушки, само на 10 крушки във всеки пакет. ? Led венец, посочена в UL : Вградена технология за защита от атмосферни въздействия, за да се намали вероятността от прекомерно затопляне и е възможно увреждане, използвайте само декоративни аксесоари за лампи, включени в комплект с този заговор.Външната обвивка е изработена от търговски качествена пластмаса, може да издържи нормални климатични промени, небьющийся гирляндный лампа lollipop е най-подходящ за коледната декорация на открито и на закрито. Венец за празнична украса с дължина 8,5 метра : класическа външна обвивка, ретро-топли бели светлини.Идеална за много декорирани партита, като на заден двор, двор, веранда, двора, спалня, баня, читалня, кухня, трапезария, беседка, абитуриентски вечер, празник и така нататък. ?Перфектната Коледна Украса : Ако сте получили дефектную парцел, моля, свържете се с продавача (не с поддръжка на клиентите), проблемът ще бъде решен в рамките на 24 часа. ?Резервни крушки и предпазители : червено-бял кабел sugar light височина 2,95 инча, диаметър 2,36 инча, на разстояние 24 см от предната вилици, 8 * см от лампата, 6 см от задната вилица. в рамките на всеки комплект, четири резервни крушки, два резервни бушон.

R

Продукти в категория