.

.

Голям Коледен Празничен комплект венци от флока и ратан FEBOD за улицата, Червено-бели Коледни украси от Флока за интериор на верандата на дома (Цвят: A1)

Голям Коледен Празничен комплект венци от флока и ратан FEBOD за улицата, Червено-бели Коледни украси от Флока за интериор на верандата

BGN 0.33
Продукти

☃【Коледна украса】Венец украсена с различни орнаменти, в това число червени плодове и борови шишками, за да създадете празнична коледна атмосфераЗа улесняване на транспортирането листа венец затяга, и вие можете ръчно да ги приложат на оптимален размер, след получаване. ☃【Висококачествени материали】 Всички клонки на венеца са много реалистични и са изработени от висококачествени материали.Този коледен венец изглежда ультрареалистично и реалистично на допир, можете да го използвате многократно за Коледа на следващата година. ☃【Широко се използва】 Този вътрешен / външен венец е идеална за украса на врати, прозорци, стени и още много други, като странни, празничен оттенък всяка стая на вашия дом. ☃【Приложение】 Вие ще получите 1 × венец, 2 × подвесное дърво, 1 × ратан 47,2 инча, 2 × ратан 59 см. ☃【Идеален подарък】 Тази прекрасна рамка за коледен венец в стил вила ще ви даде прекрасна светлина.Това ще бъде чудесен подарък за всеки повод или специален човек. ☃【Коледна украса】Венец украсена с различни орнаменти, в това число червени плодове и борови шишками, за да създадете празнична коледна атмосфера.За улесняване на транспортирането листа венец затяга, и вие можете ръчно да ги приложат на оптимален размер, след получаване. ☃【Висококачествени материали】 Всички клонки на венеца са много реалистични и са изработени от висококачествени материали.Този коледен венец изглежда ультрареалистично и реалистично на допир, можете да го използвате многократно за Коледа на следващата година. ☃【Широко се използва】 Този вътрешен / външен венец е идеална за украса на врати, прозорци, стени и още много други, като странни, празничен оттенък всяка стая на вашия дом. ☃【Приложение】 Вие ще получите 1 × венец, 2 × подвесное дърво, 1 × ратан 47,2 инча, 2 × ратан 59 см. ☃【Идеален подарък】 Тази прекрасна рамка за коледен венец в стил вила ще ви даде прекрасна светлина.Това ще бъде чудесен подарък за всеки повод или специален човек.Весел коледен венец - отлична декорация за следващата Коледа, дръж го и посрещайте честит празник заедно със семейството си и приятели.Спецификация : ☃цветове : червен и бял материал☃ : флокирование и PVCPack : ☃венец × 1☃виси на дърво × 2☃47.

R

Продукти в категория