.

.

Bivethoi 10 бр. Комплект За закрепване на Вратите на гардероба, Ограничител на Врати на Панти с дължина 1 м /39,4 Инча, Въже от Неръждаема Стомана, Ограничител на Вратата на ?

Bivethoi 10 бр. Комплект За закрепване на Вратите на гардероба, Ограничител на Врати на Панти с дължина 1 м /39,4 Инча, Въже от

BGN 6.96
Продукти

Пратката съдържа : 10 x Кабел за поставяне на вратите на гардероба, крепежни винтове, които вече са включениДължината на ограничителя на шкафа : 1 m / 39,4 инча, Цвят : сребрист.Диаметър на монтажни отвори : 4 мм, размер монтажен винт : M4 x 16 mm. Удерживающая верига за вратите на гардероба : комплект кабелни задържащи устройства може да се използва за ограничаване на ъгъла на отваряне на мебелната вратите да се избегне повреда, причинени от сблъсък на мебели.Врата верига на гардероба е изработен от комбинация от няколко жици от неръждаема стомана и може да се използва и за закачване на осветление, табели, и т. на Широк спектър на приложение : Задържащ въже от неръждаема стомана се отличава с висока гъвкавост и не се отразява на отваряне и затваряне на мебелни врати.Подходяща за монтаж в шкаф, дрешник, ракла, сервант, гардероба и други мебели с врати.Висококачествен материал : Ограничител на веригата капак е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, здрава, устойчива на ръжда и корозия.Купи с увереност : за нас е голяма чест, че сте избрали продукти Bivethoi.И ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.Пратката съдържа : 10 x Кабел за поставяне на вратите на гардероба, крепежни винтове, които вече са включени.Дължината на ограничителя на шкафа : 1 m / 39,4 инча, Цвят : сребрист.Диаметър на монтажни отвори : 4 мм, размер монтажен винт : M4 x 16 mm. Удерживающая верига за вратите на гардероба : комплект кабелни задържащи устройства може да се използва за ограничаване на ъгъла на отваряне на мебелната вратите да се избегне повреда, причинени от сблъсък на мебели.Врата верига на гардероба е изработен от комбинация от няколко жици от неръждаема стомана и може да се използва и за закачване на осветление, табели, и т. на Широк спектър на приложение : Задържащ въже от неръждаема стомана се отличава с висока гъвкавост и не се отразява на отваряне и затваряне на мебелни врати.Подходяща за монтаж в шкаф, дрешник, ракла, сервант, гардероба и други мебели с врати.Висококачествен материал : Ограничител на веригата капак е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, здрава, устойчива на ръжда и корозия.Купи с увереност : за нас е голяма чест, че сте избрали продукти Bivethoi.И ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория