.

.

Опаковка сапун Lewondr, 450 мл /15,2 унции, Бутилка за Сапун за ръце на Масата с Пластмасова помпа, Шише За Сапун от Смола с Шарките на Коледа Дядо Коледа, Бутилка за течност?

Опаковка сапун Lewondr, 450 мл /15,2 унции, Бутилка за Сапун за ръце на Масата с Пластмасова помпа, Шише За Сапун от Смола с Шарките

BGN 3.33
Продукти

?【Благородна бутилка-опаковка】 опаковка сапун е изработен от естествена смола и има гладка повърхност, която няма да навреди на ръце, той е нетоксичен, трайни и лесни за почистванеПластмасов дизайн на главата на помпата, устойчив на корозия, течност лесно да притиснат без капки, протичането и отпадъци.Съвети : Моля, изплакнете опаковка сапун вода и го сложете за известно време в проветрено място, за да разсеят миризмата при първото използване. ?【Уникален модел】Бутилка за течности с уникален външен вид - коледа Дядо Коледа с ябълка в ръка, много светъл и сладък, със силна атмосфера на Коледа и на празника, добавляющий вашия дом докосване на елегантност и красота. ?【За многократна употреба в нея могат да се съхраняват различни течности, особено подходящи за домашна употреба. ?【Широко приложение】Този портативен флакон-опаковка побира различни течности, като шампоан, препарат за миене на тяло, лосион, течен сапун, масажно масло, почистващо средство за лице и много други.Идеален за мивки и бани, вани, тоалетни, кухни, хотели, семейни пътувания, дълги пътувания и др ?【Благородна бутилка-опаковка】 опаковка сапун е изработен от естествена смола и има гладка повърхност, която няма да навреди на ръце, той е нетоксичен, трайни и лесни за почистване.Пластмасов дизайн на главата на помпата, устойчив на корозия, течност лесно да притиснат без капки, протичането и отпадъци.Съвети : Моля, изплакнете опаковка сапун вода и го сложете за известно време в проветрено място, за да разсеят миризмата при първото използване. ?【Уникален модел】Бутилка за течности с уникален външен вид - коледа Дядо Коледа с ябълка в ръка, много светъл и сладък, със силна атмосфера на Коледа и на празника, добавляющий вашия дом докосване на елегантност и красота. ?【За многократна употреба в нея могат да се съхраняват различни течности, особено подходящи за домашна употреба. ?【Широко приложение】Този портативен флакон-опаковка побира различни течности, като шампоан, препарат за миене на тяло, лосион, течен сапун, масажно масло, почистващо средство за лице и много други.Идеален за мивки и бани, вани, тоалетни, кухни, хотели, семейни пътувания, дълги пътувания и т.

R

Продукти в категория