.

.

Zerodeko Електрическа Четка за Зъби Държач за четка за зъби с 3 Чаши Монтиране на стена, Чаша За Вода, Органайзер за Баня, Опаковка на паста за зъби, Чаша, За да спестите м?

Zerodeko Електрическа Четка за Зъби Държач за четка за зъби с 3 Чаши Монтиране на стена, Чаша За Вода, Органайзер за Баня, Опаковка

BGN 8.38
Продукти

Пп ? Купа за миене на обърната с дъното нагоре, за да изсъхнат и да покрие главата четка за зъби, без вода, im ? Многофункционалност, три места за съхранение, три чаши за миене на съдове, три положения за четка за зъби, универсален достъп до почистващ средства без използването на мръсни шайба станция. ? Този набор от титулярите за четка за зъби е изработена от екологично чиста пластмаса и сигурен.Дизайн на притежателя на четка за зъби и поставка за мундштуков ги прави удобни за употреба и спестява място.Освен това, той се монтира на стената, така че да не причинява вреда на стената и е доста лесен за инсталиране. ? Стенен дизайн, прилепен към стената, така че да не причинява вреда на стената и лесен за инсталиране. ? Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!. ? Купа за миене на обърната с дъното нагоре, за да изсъхнат и да покрие главата четка за зъби, без вода, im ? Многофункционалност, три места за съхранение, три чаши за миене на съдове, три положения за четка за зъби, универсален достъп до почистващ средства без използването на мръсни шайба станция. ? Този набор от титулярите за четка за зъби е изработена от екологично чиста пластмаса и сигурен.Дизайн на притежателя на четка за зъби и поставка за мундштуков ги прави удобни за употреба и спестява място.Освен това, той се монтира на стената, така че да не причинява вреда на стената и е доста лесен за инсталиране. ? Стенен дизайн, прилепен към стената, така че да не причинява вреда на стената и лесен за инсталиране. ? Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Характеристики Материал : PP.- Цвят : син, бял, розов.- Размер : около 25,5x11,5x12 виж - Изработен от полипропилен материал и лесно за използване.Пратката включва 1 х Стенен монтаж, определени за съхранение на изплакване (без паста за зъби и четка за зъби).

R

Продукти в категория