.

.

Homoyoyo 1 Комплект Лунен Тава Околовръстен Тава Десерт Тава Околовръстен Тава за Бижута Декоративен Поднос за Бижута Тава за демонстрация на Бижута Чиния за предясти?

Homoyoyo 1 Комплект Лунен Тава Околовръстен Тава Десерт Тава Околовръстен Тава за Бижута Декоративен Поднос за Бижута Тава за демонстрация

BGN 26.24
Продукти

Дървена сервировочное ястие : ?? ЯСТИЕ за ДЕМОНСТРАЦИЯ на БИЖУТА - Тези тави, изработени от висококачествен дървен материал за използванеДървена бижутерия чиния : изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност на нашите изделия.Поднос за сервиране на суши : Кристал притежателя на Лунна Тава Дървена Бижутерия Чиния във формата на Луната и на Притежателя на Етерично масло за Камъни, Кристали, Тава за Украшения, Титуляр на пръстените".Дървено плато чиния : Тя изглежда елегантно и изящно, че може добре да се комбинира с много декоративни стилове.Тави за печене на кексчета : в тях е удобно да поставите грим, бижута и други дребни елементи.Дървена сервировочное ястие : ?? ЯСТИЕ за ДЕМОНСТРАЦИЯ на БИЖУТА - Тези тави, изработени от висококачествен дървен материал за използване.Дървена бижутерия чиния : изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност на нашите изделия.Поднос за сервиране на суши : Кристал притежателя на Лунна Тава Дървена Бижутерия Чиния във формата на Луната и на Притежателя на Етерично масло за Камъни, Кристали, Тава за Украшения, Титуляр на пръстените".Дървено плато чиния : Тя изглежда елегантно и изящно, че може добре да се комбинира с много декоративни стилове.Тави за печене на кексчета : в тях е удобно да поставите грим, бижута и други дребни елементи.Пакетът включва 1 x тава (във формата на луната) 1 x тава (кръгла форма) Характеристики -Размер (луната) : Около 23,50 X10,00 X0,50 см. / 9,24 X3,93 X0 лунни корита. -Материал : Дърво Универсална тава за съхранение-Размер (кръгла) : около 14,00x14,00x0,50 см / 5,51x5,51x0 дървени чинии. -Цвят : каки лунно бижу ястие-Декоративен тава за съхранение на бижута в изчистен стил, много здрава за дълго използване на тава за гривни. -Тези тави, изработени от висококачествен дървен материал за продължителна употреба в кристал держателе за камъни. -Той изглежда много нежна и высококлассным, че може добре да се комбинира с много фини тарелками за съхранение в домашни декоративни стилове. -Той идва с изискан външен вид, уникални и креативни бижута-пощенска кутия. -Добра работа, гладко полиране, елегантен и нежен вид, много практичен златар плоча.

R

Продукти в категория