.

.

Поставка за чадъри RAZZUM, Стенни Поставка за чадъри, с плетене на една кука, Преносимо Кофа за събиране на капки, Ng Beacapacity, стойка за чадъри за антре, Офис / Сив чадър (Цв?

Поставка за чадъри RAZZUM, Стенни Поставка за чадъри, с плетене на една кука, Преносимо Кофа за събиране на капки, Ng Beacapacity,

BGN 51.55
Продукти

поставка за чадъри идва с кука за окачване на малки чадъри, ключове и други малки предмети Кофа за съхранение на чадъри могат да се отделят и разделят на мокро и сухо, за лесно съхранение и пране. стикер без маркировка е водоустойчив и се влагостойка, здраво адсорбируется и има маякоемкостью.Можете да поставите Сухи и Мокри Чадъри, Зелени растения и Тапети, Etc.in Тя също може да служи за украшение. Дизайнът може да е добре да се използва антре, офис, хол, антре и коридора, спалнята и т., Поставка за чадъри идва с кука за окачване на малки чадъри, ключове и други малки предмети. кофа за съхранение на чадъри могат да бъдат самостоятелни и се отделят от влажен и сух за лесна употреба и пране. стикер без маркировка е водоустойчив и се влагостойка, здраво адсорбируется и е висок капацитет.Можете да Залепите Сухи и Мокри Чадъри, Зелени растения и Тапети, Etc.in Тя също може да служи за обект на декор. дизайн може да бъде добре използван в антре, офис, хол, антре и коридора, спалнята и т. Нашето основно желание -да отговарят на вашите нужди.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Цвят : бял, сив и Размер на стоката : 8 X18 X9,5 смМатериал : Mailto Съдържание : 1 Х поставка за зонтикапримечание : Моля се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим Ви за разбирането.Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете Истински като Стандарт.

R

Продукти в категория