.

.

NOLITOY 3 бр., Украса, Декорация, Фестивал на чертане, Модел: Празни Бижута, изработени от Полистирол, Проекти, Сувенири, изработени от пяна, под Формата на Изкуството, Пр?

NOLITOY 3 бр., Украса, Декорация, Фестивал на чертане, Модел: Празни Бижута, изработени от Полистирол, Проекти, Сувенири, изработени

BGN 26.74
Продукти

ПянаТопки с ръцете си : Бяла пяна, която симулира форма стиропор - уникална форма на животно е обичан от деца, подходящ за всички видове детски дейности.Пеноблок за бродерия : Подходящ по размер, подходящ за декорация на дома, е много практичен за употреба.Сватбена украса : отлично допълнение към вашия декоративно-приложни изкуства, а също така е чудесно за статуи или картини.Лесно се нанася и с него лесно се работи!.Бяла пяна : Подходящ размер, подходящ за декорация на дома, е много практичен за употреба.Пяна за бродерия може да се прилага на художествени проекти, занаяти собствените си ръце, живопис, занимания по изкуство за деца.Стиропор : За производството на своите бижута, суспензии, стенни декорации той има широк спектър на приложение.Пратката включва 3 модела "Направи си сам" Характеристики-Размер : 25,00 X16,00 X16,00 см./9,82 X6,29 X6,29 инча, пяна за бродерия. - Украсете с панделки, копринени цветя или други украшения за създаване на любимите си композиция от рози. - Материал : под формата На пяна. - Цвят : Бял моделирующий. - Можете да рисувате графити и просто да се наслаждавате на общуването на родители и деца с детска коледните орнаменти. - Това е монолитен от едно парче, и готовият продукт е красиво пенопластовую на пистата за цветя. - Моля , дайте воля на въображението си и създайте нещо приятни форми . - Изработка на вашите бижута, суспензии, стенни декорации, то има широк спектър от приложения, модел цветна композиция "Направи си сам".Информация за продукта Самоделни топчета от материала, това е и декоративен.полистирол бял цвят ще направи вашата поделку или украса по-забавно.Сватбена украса С негова помощ ще можете с лекота да правят декорации, подходящи за направата на всякакви работи, които можете да си представите. изготовьте пеноблок Чудесен декор за вашите партита.

R

Продукти в категория