.

.

FAVOMOTO 12шт Перлена Брошка, Брошка От Планински Кристал, Декоративна Английска Жени, Мини-Английска Жени, Висячая Етикет, Малко Жени, Антивзрывная Обтегач, Многофункц?

FAVOMOTO 12шт Перлена Брошка, Брошка От Планински Кристал, Декоративна Английска Жени, Мини-Английска Жени, Висячая Етикет,

BGN 2.67
Продукти

ИЗЯЩНА малка жени-Английска жени изработени от здрав и безопасен материал, който най-добре могат да издържат на продължителна употребаАНГЛИЙСКА БУЛАВОЧНАЯ ЗАКОПЧАЛКАТА - Различно стабилна и надеждна текстура, я не е лесно да се съборят или да се деформира, можете да сте сигурни в нейното използване.СКОБИ за английски възглавница - може да се използва широко за облекло, продукти ръчна изработка, одеялах и инструменти за бродерия, за да ви осигури удобство.МАЛКА АНГЛИЙСКА жени - Изработени от надеждни материали, тази английска жени практична и трайна във времето за обслужване.ЖЕНИ за ОПРЕДЕЛЯНЕ на ОБЛЕКЛО, Изработени от надеждни материали, тази английска жени практична и трайна във времето за обслужване.Списък на пакетите в 12 x Защитни функции -Размер : 5. -Материал : стоманена метална защитна брошка -Цвят : златна английска жени за diy - Вие можете да я използвате като аксесоари за бижута със собствените си ръце, крепежни инструменти, висящи украшения за чанта, малка английска игли. - Може да се използва широко за облекло, продукти ръчна изработка, одеялах и инструменти за бродерия, за да ви предложим удобна метална безопасна игла. - Изработени от надеждни материали, тази английска жени практична и трайна в продължение на целия срок на служба многофункционален английската игли. - Трайни и здрави, му лесно се огъне или счупи, за да можете да използвате с много по-голяма увереност подвесную щифт за бележки. - Да се направи безопасна игла със собствените си ръце за всеки повод, можете да прикачите всяка поделку, която предпочитате за персонализация на щифтове за фиксиране на дрехи.Информация за стоки на английски език на жени мини размер, лесен за използване, може да се използва за производство на занаяти и бижута със собствените си ръце, всичко е свързано. английска жени с малък размер С по-подробна майсторство на изработката и безопасно, издръжлив материал, тези скоби за английски възглавница може да ви донесе по-голямо удобство. жени за шиене на дрехи на Тези прости, но практични карфици за занаяти собствените си ръце, предназначени за друга употреба на различни хора.

R

Продукти в категория