.

.

Zerodeko Стенен рафт Поставка за Тоалетна Ъглова Поставка за Душ с Куки, Стенни полици за Баня Органайзер За Съхранение на Лепило Без Пробиване на 1 опаковка Стенни Ъгл?

Zerodeko Стенен рафт Поставка за Тоалетна Ъглова Поставка за Душ с Куки, Стенни полици за Баня Органайзер За Съхранение на Лепило

BGN 3.00
Продукти

- Материал : Изработен е от висококачествен материал, не се деформират лесно, има носеща способност и може да се използва в продължение на дълго време - Ъглова душ кабина Caddy : тя се осъществява в дизайна, без пробиване, който е подходящ за вашата стена и в по-голяма степен е в състояние да спечели вашата любов. - Органайзер за душата : Водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, с дренажна клапа на окото, може да продължи дълго. - Лесен за поставяне : много практично помага ефективно да се съхранява аромати за баня или други малки предмети. - Функция : не можете да направите своята баня по-чисти и опрятнее, но това също може да ви помогне да спестите място.Описание - Материал : Желязо, PVC - Цвят : черен - Размер : 30,00 X22,00 X4, 50 см/11,79 X8, 65 X1, 77 см Предпоставка включва 1 х ъглова рафт за душ 2 х етикети.

R

Продукти в категория