.

.

Phantoscope Опаковка от 2 покрива възглавница в клетката цвят Бъфало, Калъфки за възглавници на открито, На Закрито, Квадратни Калъфки за домашен интериор, Бял цвят, 18x18 И?

Phantoscope Опаковка от 2 покрива възглавница в клетката цвят Бъфало, Калъфки за възглавници на открито, На Закрито, Квадратни Калъфки за

BGN 0.33
Продукти

【Премиум качество】- Калъфки Phantoscope са изработени от висококачествен полиестер и смес от памук, удобен, без странични миризми и алергени, не падам и не дразни кожата, безопасен за деца и домашни любимци 【Скрит цип】 - Калъфи за покрива възглавница имат невидима закопчалка-с цип, който улеснява вмъкване и заместване и същевременно запазва елегантния външен вид. 【Предпоставка включва】-Размера на своята практика за възглавници е 18x18 инча / 45x45 виж Пратката съдържа 2 бр. покрива възглавница.ВТУЛКИ комплект не включва; За даване на най-добри форми се препоръчва да се използва подложка в възглавница за по-голям размер. 【Дизайн в клетката】 - Класически двустранни калъфи за възглавници с правоъгълно модел в клетката бъфало ще станат украшение на вашия дом в ретро стил.На разположение в различни размери и цветови решения за всичките си домашни нужди, блестящи за вашия домашен интериор!. 【Пране и грижа】- Нашите калъфки са устойчиви на избледняване и образуването на петна, машинно пране в студена вода, отделно от други продукти, деликатен цикъл, с ниска сушене на перална машина. 【Премиум качество】- Калъфки Phantoscope са изработени от висококачествен полиестер и смес от памук, удобен, без странични миризми и алергени, не падам и не дразни кожата, безопасен за деца и домашни любимци. 【Скрит цип】 - Калъфи за покрива възглавница имат невидима закопчалка-с цип, който улеснява вмъкване и заместване и същевременно запазва елегантния външен вид. 【Предпоставка включва】-Размера на своята практика за възглавници е 18x18 инча / 45x45 виж Пратката съдържа 2 бр. покрива възглавница.ВТУЛКИ комплект не включва; За даване на най-добри форми се препоръчва да се използва подложка в възглавница за по-голям размер. 【Дизайн в клетката】 - Класически двустранни калъфи за възглавници с правоъгълно модел в клетката бъфало ще станат украшение на вашия дом в ретро стил.На разположение в различни размери и цветови решения за всичките си домашни нужди, блестящи за вашия домашен интериор!. 【Пране и грижа】- Нашите калъфки са устойчиви на избледняване и образуването на петна, машинно пране в студена вода, отделно от други продукти, деликатен цикъл, с ниска сушене на перална машина.

R

Продукти в категория