.

.

Печат BetterJonny Ice Печат с буквата Ice Cube Печат, общо с 3 подвижни, месингови глави и 1 дървена дръжка, идеална за производство на напитки Ice Cubes в бара на Направи си сам.

Печат BetterJonny Ice Печат с буквата Ice Cube Печат, общо с 3 подвижни, месингови глави и 1 дървена дръжка, идеална за производство

BGN 5.11
Продукти

[Подпечатан с лед, с инициали] Оставете красиво оформената буквата S на зара лед, за да придадат на вашата напитка е специален вид, подходящ за украса на напитки с лед. [Размер] 3 броя сменяеми медни глави около 2,53 см (1 инч) в диаметър.Общата дължина на печат е 8,83 см (3,48 инча). [Лесна за употреба] Просто оставете латунную глава на печата на лед за няколко секунди и я повдигнете, когато манифестът фигура. [Подвижна дръжка] Латунная корона и подвижна дръжка, лесно да ги събере, свалете защитното втулка върха с резба на винта, достатъчно е леко завъртане - това е нормално. [Многократно използване] От изискан лед може да се направят кубчета лед със специални модели, които са много подходящи за партита, барове, ресторанти, летни събития, празници и празнични подаръци.Освен за приготвяне на лед може да се използва за отпечатване на пликове восък и мастило.Перфектен подарък за любителите на уиски.Пратката включва : 3x Свалящ се латунная корона 1x Дървена дръжка Технически характеристики : Материал : метал и дърво Размери : 3,48 инча/8,83 виж.

R

Продукти в категория