.

.

Електрическо Средство за премахване на мазоли на краката, Е-Вакуумна машина за Опесъчаване за Краката, Джобно Перезаряжаемое Средство за премахване на мазоли на К?

Електрическо Средство за премахване на мазоли на краката, Е-Вакуумна машина за Опесъчаване за Краката, Джобно Перезаряжаемое Средство

BGN 13.79
Продукти

⭐ Вие ще получите : 1, електрическо средство за премахване на мазоли + 3 различни ролкови главата (корона тънък, пълнозърнесто, масажът на главата) + 1 малка щеточку + 1 USB кабел за зареждане ⭐ Вграден вакуум : В нашата wheelhead машина за премахване на мазоли на краката се използва вграден вакуум дизайн, който може да абсорбира 98% от прах при триене на крака, за да се предотврати пръскане на треските и да ви осигури най-добрата грижа за краката. ⭐ USB презареждане : бутон превключвател, 2 настройка на скоростта (висока скорост се използва за премахване на мъртвата кожа със солидни пукнатини, ниска скорост се използва за премахване на мека мъртвата кожа.) 2200 об/мин, с едно зареждане е достатъчно за многократна употреба, преди да се наложи повторно зареждане. батерията е с капацитет 1200 mah може да се използва до 120 минути.(Се препоръчва да се използва адаптер 5v1 A за зареждане на). ⭐ Водоустойчивост IPX7 : Тази електрическа машина за опесъчаване за краката е водоустойчива конструкция и може да изчистите под вода.Можете да го почистите безопасно и внимателно.Забележка : Не погружайте във вода за дълго време.Препоръчва се изсушете краката си преди употреба, за да може да е по-ефективно премахване на омертвевшую кожата на краката. ⭐Практичен подарък за спа-салон за краката : Електрическо средство за премахване на мазоли на краката - идеален подаръчен комплект за мъже.Можете да го поднесе като подарък на близки и приятели, за да споделя удобството на живота.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория