.

.

Калъф Aitipy за Samsung Galaxy A14 5G/ 4G с две защитни екрани, вградена магнитна стойка с кольцевым държач за въртене на 360 градуса, Луксозно бляскаво покритие по ръбовете, Проти?

Калъф Aitipy за Samsung Galaxy A14 5G/ 4G с две защитни екрани, вградена магнитна стойка с кольцевым държач за въртене на 360

BGN 1.33
Продукти

【Съвместимост】 е Предназначен за Samsung Galaxy A14 5 G, A14 4 GИдва с 2 защитни филм за екрана.Не поддържа безжично зареждане. 【Дизайн и материал】 Гальванический дизайн, с блестящи златни ръбове придава на вашия Samsung Galaxy A14 луксозен блясък и красота.Изработен от висококачествен TPU за защита от надраскване или сътресения.Меки филцови подплата отвътре предпазва телефона от драскотини или охлузвания. 【Магнитна поставка 】 Вграден завой на 360 °, сгъването на 180 ° удобен държач за пръстени и магнитно кола планина се поддържат, предотвратява случайното падане на телефона, освободи ръцете си, за гледане на видео и филми. 【Пълна защита на корпуса】 Релефни рамки и край над камерата и на екрана ще защитава фотоапарата и екрана от надраскване и повреди, когато напускате или да изкарате този калъф. 【Идеална за засаждане】 Точни деколтета, са идеални за всички портове, бутони, слушалки и камера.Тактилни шапки на бутоните с отзивчиви допир и лесен достъп. 【Съвместимост】 е Предназначен за Samsung Galaxy A14 5 G, A14 4 G.Идва с 2 защитни филм за екрана.Не поддържа безжично зареждане. 【Дизайн и материал】 Гальванический дизайн, с блестящи златни ръбове придава на вашия Samsung Galaxy A14 луксозен блясък и красота.Изработен от висококачествен TPU за защита от надраскване или сътресения.Меки филцови подплата отвътре предпазва телефона от драскотини или охлузвания. 【Магнитна поставка 】 Вграден завой на 360 °, сгъването на 180 ° удобен държач за пръстени и магнитно кола планина се поддържат, предотвратява случайното падане на телефона, освободи ръцете си, за гледане на видео и филми. 【Пълна защита на корпуса】 Релефни рамки и край над камерата и на екрана ще защитава фотоапарата и екрана от надраскване и повреди, когато напускате или да изкарате този калъф. 【Идеална за засаждане】 Точни деколтета, са идеални за всички портове, бутони, слушалки и камера.Тактилни шапки на бутоните с отзивчиви допир и лесен достъп.Оригинален калъф, проектиран за Samsung Galaxy A14 5 G/4дспециальные характеристики на своята практика : околовръстен поставка със завъртане на 360 °, поставка за крака, магнитна плоча, щампована защита на обектива на камерата, тънка кацане.

R

Продукти в категория