.

.

Комплект чаршаф SONORO KATE от супер Мек микрофибър с много нишки 1800, Луксозни кърпи египетски, подходяща за матрак с дълбок джоб 18-24 инча, Бръчки-6 бр. (Тъмно сиво, Queen)

Комплект чаршаф SONORO KATE от супер Мек микрофибър с много нишки 1800, Луксозни кърпи египетски, подходяща за матрак с дълбок джоб

BGN 2.00
Продукти

? Кажете сбогом с гънки и досадни задачи, като гладене и поприветствуйте уютно, меко и комфортно спално бельо! ? Комплект спално бельо лукс Queen Size от 6 теми - 1 апартамент чаршаф 90 "x 102", 1 оборудвани чаршаф 60 х 80 х 21" (има дъвка, така че може да се разтягат), 4 калъфки 20 "x 30".Дълбоки джобове, които са подходящи за матраци с дълбочина до 18 "-24", с гумена лента около подогнанной кърпи.Тези листове схватываются и са по-добре от всеки друг набор от листа!Комплект от чаршаф, предназначени за инсталиране в почти всички матраци са с дълбочина не повече от 24 инча.Благодарение на повече еластичност и здрав ластик чаршаф плътно прилепнала към вашия матрака. ? Най-високо качество на изработка : Изработени от ультрамягкой тъкан от микрофибър с двойна четка серия 1800, тези ультраплюшевые кърпи вплетени с най-високия изработка.Страхотен избор на цветя ще допринесат за вашата спалня изглежда като снимка от списание. ? - ЛЕСНО обслужване – нашите луксозни кърпи не оставя петна, свиване и бръчки!Може да се пере в машина в хладка вода и бързо се суши в пералната машина!Те са по-трайни, отколкото памучни кърпи. ? За обслужване на клиенти : Ние приемаме връщане по всякаква причина, по всяко време, независимо от ден, месец, година или дори по-дълго.До тогава, докато не сте доволни, можете да върнете продукта.Това е нашата увереност в качеството на продуктите и отдаденост на клиентите.

R

Продукти в категория