.

.

Възглавница за врата NOLITOY, Възглавница за врата, въздушна Възглавница за пътуване, U-Образна Поролоновая Възглавница за Пътуване, Офис възглавница за Домашен офис, ?

Възглавница за врата NOLITOY, Възглавница за врата, въздушна Възглавница за пътуване, U-Образна Поролоновая Възглавница за Пътуване,

BGN 9.43
Продукти

Памук и пяна ВЪЗГЛАВНИЦА за пътуване с подкрепата на врата-Възглавница за пътуване с ефект на памет от пяна с памет ефект осигурява комфортен сън.Главата и шията ще се чувстват много комфортно.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПОЧИВКА - вашата главата и шията ще се чувстват много комфортно.ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ПОДКРЕПА на БРАДИЧКАТА - им е лесно да се деформира и повреди.ОФИС ВЪЗГЛАВНИЦИ - Изработени от памук и други материали, тя е мека и безопасна.РЕГУЛИРУЕМА ВЪЗГЛАВНИЦА за ПЪТУВАНЕ - -Възглавница за пътуване от пяна с памет ефект помага за облекчаване на умората на шийния отдел на гръбначния стълб.Пратката включва 1 х възглавница Характеристики -главата и шията ще се чувстват много комфортно, възглавница за пътуване с подкрепата на шията. - офис възглавница за сън с ефект на паметта за дома или магазина и т.- Цвят : Бежово офис възглавници - Лесно да се деформира и повреди автомобилна възглавница. -Размер : Около 73x11x11 см /28.33x4 възглавници за подкрепа на брадичката.Възглавница за врата - Можете лесно да почистите я Възглавница за пътуване от пяна с памет ефект-Тя се отличава с добро качество на изработката, плоска възглавница за сън - Изработени от памук и други материали, тя е мека и безопасна възглавница за подкрепа на врата. -Материал : памук и пяна, калъфки за самолети, информация за продукти, регулируеми възглавници за пътуване, изберете сами.Възглавници за подкрепа на брадичката ви осигури добра почивка.Стойка за възглавници Този обект представлява една възглавница, произведени от памук и материали за практическа употреба.Офис за офиса, дома, пътуванията, автомобили и т. Материал възглавници за пътуване с подкрепата на врата ви осигурява комфортен сън.

R

Продукти в категория