.

.

Възглавница за измиване на косата Noverlife Hair Spa за врата, Мека Силиконова Гъба За врата, въздушна Възглавница за Измиване на косата, Шейная Възглавница за Измиване на ?

Възглавница за измиване на косата Noverlife Hair Spa за врата, Мека Силиконова Гъба За врата, въздушна Възглавница за Измиване на косата,

BGN 0.33
Продукти

Водоустойчив и висока стабилностДълъг срок на експлоатация, здрав и многократна употреба.Подходящ е както за салонного, така и за домашна употреба.С утолщающейся гъба вътре, ултра удобен.Осигурява опора за врата за комфортно усещане по време на измиване на косата.Този висококачествен материал защитава продукта от повреда на вода, така че тя ще устои на изпитанието на времето и използването.Изработен е от утолщающейся гъба вътре и е покрит с силиконовата повърхност, достатъчно здрава, мека и гладка, лесна за използване.Ергономичен дизайн за почивка за шията и усещане за комфорт по време на измиване на косата. ?【Материал премиум-клас】- Поставки за вратата на купата за шампоан е изработена от утолщающейся гъба вътре и е покрита с силиконовата повърхност, достатъчно здрава, мека и гладка, лесна за използване.Този материал също така предпазва продукта от повреда на вода, така че тя ще устои на изпитанието на времето и използването. ?【Екстремен комфорт】 - Материал възглавница за шията осигурява максимален комфорт и релаксация.И възглавницата за релакс на врата с ергономичен дизайн, ще ви осигури почивка за шията и усещане за комфорт по време на измиване на косата. ?【 Противоскользящий дизайн】-Конструкция възглавница за шията, за да измиване на косата за повечето салонных купи за шампоан, който предотвратява приплъзване и предоставя най-добрата подкрепа на врата по време на миене на косата, определено ще се превърне в добър избор за вас, да дадем на клиентите си приятно усещане от измиване на косата. ?【Лесно да се отстранява и за почистване】- Силиконова възглавница за измиване на косата е лесна за инсталиране, можете да го теглите отделно от мивките за измиване на косата, след това изплакнете с топла вода и сапун. ?【Идеален кабинковия инструмент】-Шейная поставка за измиване на косата са много преносими, я е удобно да се взема със себе си навсякъде, подходящ за повечето професионални салонных мисок за шампоан и тазиков, което е удобно и практично средство.Идеален за употреба в салона или у дома. ?【Материал премиум-клас】- Поставки за вратата на купата за шампоан е изработена от утолщающейся гъба вътре и е покрита с силиконовата повърхност, достатъчно здрава, мека и гладка, лесна за използване.

R

Продукти в категория