.

.

Многофункционална Малошумная машина за Микроблейдинга, полупостоянная Дръжка за татуировки, Грим, с игла, 5R, за татуировки вежди, молив за очи и устни (штепсельная ?

Многофункционална Малошумная машина за Микроблейдинга, полупостоянная Дръжка за татуировки, Грим, с игла, 5R, за татуировки вежди,

BGN 27.50
Продукти

【Многофункционален】 богат на функции татуировочная машина за микроблейдинга, оборудвана с дръжка за татуировки, лесен за употреба, подходящ за нанасяне на татуировки вежди, молив за очи, татуировки устни, малки татуировкиОперация без скован, фин, естествен ефект.Ергономичен дизайн, по-удобен за татуировщиков в употреба. 【Ниско ниво на шум】 Стабилно въртене, с ниска вибрация и ниско ниво на шум, които осигуряват приятна работа татуировщика, гарантират точна работа.Може да намали стреса и болката клиенти и да помогне на артистите-татуировщикам работи лесно, прави работата на художника-татуировщика по-гладко. 【Висока честота на】 висока честота на изход игла позволява фино да се инжектира пигмент в кожата, осигурява стабилна цвят, практичен за употреба.Освобождаване от отговорност на иглата става бързо, точно, стабилно и не лети.Брой пробождане кожата на една и съща дълбочина в секунда. 【Работете удобно】 Корпус от алуминиева сплав е здрав и издръжлив, с приятна консистенция, по-удобно управление.Усъвършенстван дизайн, лекота на управление и сътрудничество, добра производителност.Може да се срещнат най-различни ваши нужди и да се улесни работата татуировщикам.Малък инструмент, удобен за съхранение и переноске, широк спектър от приложения. 【Мощен мотор】 Няма летяща игла, няма мастилено-струен печат, качествен мотор, работещи с един бутон, силен и мощен, бързо разреждане на игла, продължителната употреба на корпуса, без да прегрява.Висока издръжливост, дълъг непрекъснато работно време и дългосрочно стабилна мощност. Малък инструмент, удобен за съхранение и переноске, широк спектър от приложения. Високочестотен разряд игла осигурява равномерно въведение цвят на кожата. Брой пробождане кожата на една и съща дълбочина в секунда. Висока издръжливост, дълъг непрекъснато работно време и дългосрочно стабилна мощност. Ниска вибрация осигурява точна работа.Малошумная, по-задоволителни работа, по-удобна за клиентите. Работа без скован, фин, естествен ефект.Ергономичен дизайн, по-удобен за татуировщиков в употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Дръжка за татуировки Материал : алуминиева сплав, Допълнителен цвят : син, черныйиспользование : Татуировка за вежди, устни, татуировка за очна линия на очите, по-малка татуировка и т.

R

Продукти в категория