.

.

Glitzhome 24-Инчов Коледен Венец с Подсветка, Венец от Листа от Магнолия с Бери Копче, Празнична Коледна Подвесное Украса за Входната Врата, на Верандата, на Вътрешната С?

Glitzhome 24-Инчов Коледен Венец с Подсветка, Венец от Листа от Магнолия с Бери Копче, Празнична Коледна Подвесное Украса за Входната Врата,

BGN 20.80
Продукти

❄️Коледна украса за врати - предсвеченный коледен венец с 20 топли светодиодни крушки - необходим декор, за да празнуват КоледаУкрасете дома си с този 24-инчов коледен венец, украсен с реалистични червени плодове и листа от магнолии, и това е едно чудесно допълнение ще съживи весели атмосферата на Коледа.Този изискан изкуствен венец създава атмосфера на весел, скромен прием. ❄️Размер - 24 x 24 x 4 инча, 1,54 кг.Коледен венец от гирлянди се захранва от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Благодарение на 20 led лампам топло бял цвят капацитет от 0,03 W всеки, той изглежда добре дори и през нощта. ❄️ Превъзходни материали - В нашия венец се използват изкуствени клони PVC ПРЕМИУМ-клас, като живи, като че ли току-що излязъл от гората.В него са представени различни видове зеленина, като борови иглички, големи борови шишарки и листа, както и червени горски плодове.Задължителен елемент от вашата колекция празнични украси за целогодишно ползване. ❄️Осветите вашето коледно пространство - вдохновляйте и следвайте вас в продължение на целия Коледа, този атрактивен коледен венец с плодове значително засилва атмосферата на Коледа и на празника.Можете да го използвате за украса на входната врата, прозорци, камини, стени и порти. ❄️Идея за коледен подарък - Изкуствен коледен венец и може да се използва като празници или коледен подарък за приятели и семейства и да им пожелая Весела Коледа.Или да се използва като подарък за нов дом и т., за да се срещнат с Коледа с този прекрасен венец. ❄️Коледна украса за врати - предсвеченный коледен венец с 20 топли светодиодни крушки - необходим декор, за да празнуват Коледа.Украсете дома си с този 24-инчов коледен венец, украсен с реалистични червени плодове и листа от магнолии, и това е едно чудесно допълнение ще съживи весели атмосферата на Коледа.Този изискан изкуствен венец създава атмосфера на весел, скромен прием. ❄️Размер - 24 x 24 x 4 инча, 1,54 кг.Коледен венец от гирлянди се захранва от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Благодарение на 20 led лампам топло бял цвят капацитет от 0,03 W всеки, той изглежда добре дори и през нощта. ❄️ Превъзходни материали - В нашия венец се използват изкуствени клони PVC ПРЕМИУМ-клас, като живи, като че ли току-що излязъл от гората.В него са представени различни видове зеленина, като борови иглички, големи борови шишарки и листа, както и червени горски плодове.

R

Продукти в категория