.

.

Yhthoha Метална поставка за съхранение на коледни лосове с 6 куки, поставка за коледни чорапи за пода. Поставка за отглеждане ще Даде на Вашата стая Ярка празнична атмо?

Yhthoha Метална поставка за съхранение на коледни лосове с 6 куки, поставка за коледни чорапи за пода. Поставка за отглеждане ще Даде

BGN 14.00
Продукти

? Размери : 35 "Д x 11,8 "W x 40,2"В черен цвятТази поставка за коледни чорапи идва по стандарт с 6 куки, за да покаже любимите си чорапи, виси на любимата си на отглеждане и чака Дядо Коледа със семейството си в най-оживено и прекрасно време на годината. ? Здрава и устойчива : Тази поставка за коледни чорапи изработени от метал, украсена с изкуствени зелени лозя.Корпус влакчета за коледни чорапи се закрепва с помощта на скрепителни елементи-болтове и 2 крака влакчета са с големи 11,8-инчов опори за здрава и стабилна конструкция, способна да издържа на достатъчно тегло.В допълнение към развешиванию коледни чорапи, тя може да се използва за закачане на гирлянди, с цветни гирлянди, дрехи, чанти и т. Това е един добър помощник за показване и съхраняване на данни във вашия дом!. ? Лесен монтаж : монтаж метална поставка за отглеждане отнема малко време в най-оживено и прекрасно време на годината!Изисква някаква събрание (чорапи в комплекта не са включени), не е необходимо в клеях или повреждающей обков.Тя може лесно да се демонтира и да се получи в опаковъчната кутия, което го прави много удобен за съхранение и не заема много място. ?Приложимите Случаи : Поставка за коледни чорапи - най-добрият избор за семейства, в които няма камината или на допълнително място за закачане на коледни чорапи.Разбира се, можете да поставите чугунную поставка за коледни чорапи пред камината, на каминную рафт или от коледната елха, за да изпитате силна коледна атмосфера. ? Отлична коледна украса : Тази подова поставка за отглеждане на лека атлетика, но може да побере дори най-пълните чорапи.Това е най-безопасният избор за семейства с деца и домашни любимци.Идеална за демонстрация на отглеждане, за да може Дядо, до които достигне. ? Размери : 35 "Д x 11,8 "W x 40,2"В черен цвят.Тази поставка за коледни чорапи идва по стандарт с 6 куки, за да покаже любимите си чорапи, виси на любимата си на отглеждане и чака Дядо Коледа със семейството си в най-оживено и прекрасно време на годината. ? Здрава и устойчива : Тази поставка за коледни чорапи изработени от метал, украсена с изкуствени зелени лозя.Корпус влакчета за коледни чорапи се закрепва с помощта на скрепителни елементи-болтове и 2 крака влакчета са с големи 11,8-инчов опори за здрава и стабилна конструкция, способна да издържа на достатъчно тегло.

R

Продукти в категория