.

.

Калъф за носене Cricut Explore Air 1 2 3, Двупластова чанта Luxiv, което е Съвместимо с вашето устройство Cricut Maker 1 2 3, Калъф за носене Cricut Explore Air/Air 2/Air 3, Преносима двупластова чант?

Калъф за носене Cricut Explore Air 1 2 3, Двупластова чанта Luxiv, което е Съвместимо с вашето устройство Cricut Maker 1

BGN 13.86
Продукти

【Плат Оксфорд 600 D с вътрешен памучен】 : Калъф за носене Cricut explore air 2 е изработен от 1 слой плат Оксфорд 600 D, слой слой памук и коприна, мека, но здрава, дъното на своята практика за машини Cricut е покрита с дебел слой гъба, а два колана може да се определи вашия машина, увеличаване на устойчивостта, това осигурява максимална защита на вашата машина 【Двупластова чанта с голям капацитет】 : Общият размер на пластове чанти за креманки е 23 x 8 x 8 инча // 58 x 20 x 20 см, слой за машини за съхранение, 12 еластични линии, 5 джоба, 2 етажа джоба с двоен страна, един голям джоб с цип отгоре и един малък джоб с цип отстрани от еластични линии, чанта за съхранение отвън, супер голям капацитет за съхранение на аксесоари. 【3 начина на носене】 : Сива чанта за cricut air може да се носи на ръка, рамото си и се облича в куфар, по-дебели мрежи за ръце и дизайнът на раменните колани могат да ви спестят усилия, да са удобни за вашите ръце и рамо, подходящи за употреба от жени или от мъже, а дизайнът на задното багажно колан е по-удобно за носене отвън е по-удобно да се носят за носене в куфар. 【Идеална съвместимост】 : Тази чанта за носене съвместим с Cricut explore air/air 2/air3, Cricut maker, Cricut air, silhouette cameo 3 и 4, Cricut maker 3, това е най-добрият подарък за любителите на Cricut на Коледа, Деня на благодарността, рожден ден и всеки специален фестивал, също може да се използва като пътни чанти, ежедневни чанти, чанти за еднократна употреба, но може да отговори на други изисквания. 【Прецизионное шиене】 : Всички шиене на лаптоп 2-слойных торби fpr Cricut cut machine, произведени с използване на укрепване на фугите, които се получават красиви и трайни, висококачествени и издръжливи.На разположение са два цвята, сиво и лилаво, по-голям избор.Материал : плат Оксфорд 600 D + памук. Размер : 23x8x8 инча//58x20x20 вижте Тегло : 0,8 кг. С водоустойчива залив.Може да оздравее вашата дръжка, състав и ножици.Лесно се премахват и се побира.Диапазон от дължини на раменния колан е 35,5-71 инча. каишка за ръка в стил хик и трябва да бъде удобен за използване. подходящ за жени и мъже. 12 еластични линии. 2 етажа джоба с двоен страна (маркирани 3 и 4 на картинката).

R

Продукти в категория