.

.

PH PandaHall Китайски Номинална Печат Камък, 16шт Китайска Резба Печат Писмо Запечатване на Празен Печат Ръчно изработени Традиционния Художествен Печат за Рисуване, Ка?

PH PandaHall Китайски Номинална Печат Камък, 16шт Китайска Резба Печат Писмо Запечатване на Празен Печат Ръчно изработени

BGN 1.67
Продукти

Китайска марка : За китайците печат - това е една дълбока култура, която съчетава в себе си същността на калиграфия и на скулптура и вдъхновява хората да се учат, да ценят и събирането от поколение на поколениеВ Китай повечето хора се подписват от частни уплътнения. 16 стилове : Вие ще получите 16 бр. камъни с различни размери, които да отговарят на вашите различни нужди в дърворезба; Размер : 26 ~ 52,5x20 ~ 32x11 ~ 30 мм. Материал : Всяка печат, изработена от камък, така че всички те имат уникални модели, които могат да се различават от изображения, но, моля, вярвам, че ние избираме за вас най-добрият камък за производство.Приложение : идеален за цехове за производство на скулптури, този комплект е идеален за дърводелец, гравера, художник и много други професии, а също така и за хоби и творчески скулптура.Чудесен подарък : доста добър избор за подарък за семейството и приятелите.Създава своя собствена марка, символизирующую доверие, запознайте се с уникалната традиция на китайската скулптура.Китайска марка : За китайците печат - това е една дълбока култура, която съчетава в себе си същността на калиграфия и на скулптура и вдъхновява хората да се учат, да ценят и събирането от поколение на поколение.В Китай повечето хора се подписват от частни уплътнения. 16 стилове : Вие ще получите 16 бр. камъни с различни размери, които да отговарят на вашите различни нужди в дърворезба; Размер : 26 ~ 52,5x20 ~ 32x11 ~ 30 мм. Материал : Всяка печат, изработена от камък, така че всички те имат уникални модели, които могат да се различават от изображения, но, моля, вярвам, че ние избираме за вас най-добрият камък за производство.Приложение : идеален за цехове за производство на скулптури, този комплект е идеален за дърводелец, гравера, художник и много други професии, а също така и за хоби и творчески скулптура.Чудесен подарък : доста добър избор за подарък за семейството и приятелите.Създава своя собствена марка, символизирующую доверие, запознайте се с уникалната традиция на китайската скулптура.Китайска резба на печати PH Panda Hall гравирани имената, псевдонимите и дори фрази.Художниците често се регистрират своите произведения на изкуството, лични печати.

R

Продукти в категория