.

.

Мъжки Солнцезащитная Шапка за мъже и Жени, Риболовна Шапка, Шапка Сафари С Широка Периферия, Непромокаеми Шапки-Кофи с Защита от Uv, Шапка-Буни, за Разходки, Плаж, Гра?

Мъжки Солнцезащитная Шапка за мъже и Жени, Риболовна Шапка, Шапка Сафари С Широка Периферия, Непромокаеми Шапки-Кофи с Защита от Uv, Шапка-Буни,

BGN 2.67
Продукти

100% ПолиестерЗакопчалката на дантела.Само ръчно пране. 【Регулируем дизайн солнцезащитной шапка унисекс】 : Солнцезащитная шапка отлично подходящ за мъже и жени с регулируем дизайн на дантела.Регулируема каишка за брадичката позволява задържане на шапка на място в ветровити дни, без да губи от нея.Освен това отзад има еластичен шнур, един размер подходящ за повечето кръгове на главата 22-24 инча. 【Материал премиум-клас】 : Мъжки слънчеви шапки Xgunion са изработени от здрави и екологично чист полиестер, не се страхува от избледняване.Междувременно, на един ред и майсторство на изработката не само подобряват цялостното красотата на шапки, но и я правят дълготрайни. 【Водоустойчивост и защита от слънцето】 : Мъжки солнцезащитная шапка с периферия ширина 3,4-3,9 инча предпазва лицето и шията от вредните UVA / UVB лъчи.Можете да носите тази водостойкую шапка с uv защита като плажна шапки, шапки за риболов, на лагер шапки или шапка за сафари. 【Удобни и дишащи】 : Нашите слънчеви шапки за мъже снабдени с дишаща мрежа, която лесно може да диша и да запази главата си с хладка и не се поти.В мъжка плажна шапка и вградена потная лента, за да пот не свети в очите и на лицето. 【Лек и преносим】 : Тази риболовна шапка гъвкава и лесно, можете да сгънете я наполовина и лесно да се постави в собствената си чанта или раница.Шапка за сафари - чудесен избор за ежедневно използване и активна почивка, особено за лов, къмпинг, туризъм, градинарство.Забележка : Ако шапка-кофа дълго сгъване, тя може леко да се деформира при откриването, но след известно време тя ще се върне в първоначалната си форма.

R

Продукти в категория