.

.

Бейзболна Шапка, Бейзболна Шапка за китара и Бас за мъже и Жени, Бейзболна Шапка за китара и Бас, Класическа Регулируема Шапка, Подаръци за Лятото, рожден Ден, на Пла?

Бейзболна Шапка, Бейзболна Шапка за китара и Бас за мъже и Жени, Бейзболна Шапка за китара и Бас, Класическа Регулируема Шапка,

BGN 44.15
Продукти

100% ПолиестерЗакопчалката на бутон. 【 МАТЕРИАЛИ 】 : Изработен е от 100% полиэстеровой тъкан, мека, дишаща удобно в чорап, толкова силна, че не губи формата си. 【 Защо ви харесва 】 : Основни характеристики на бейзболни шапки включват регламентирана закопчалка, колелцето с висок профил, извити козырьковые поле спокойна засаждане, удобни в чорап.С различни стилове и цветове по избор, останете модерни и бъдете в крак с най-модните тенденции.Подходящ за жени и мъже. 【 Функции 】 : бейзболна шапка може да предпази главата си от ултравиолетови лъчи и предпазват кожата, не се страхувайте да излезем навън и да получите слънчево изгаряне, добра пропускливост на въздуха, за да главата бързо высыхала и охлаждалась, може да се регулира в зависимост от големината на вашата бейзболни шапки. 【Чудесен подарък за жените и мъжете 】 : идеален за ежедневно облекло, музикални фестивали, фитнес зала, концерти, партита, рейва, хип-хоп, спорт, голф, риболов, летни плажни развлечения, начин на отглеждане на кучета, къмпинг, туризъм, пикник, разходки с приятели, костюмирани партита или където ви водят вашите приключения.Подходящо за всякакъв вид развлекателни дейности, подходящи за всякакви празнични подаръци, подаръци за рожден ден, за специални събития, като например Свети Валентин, Ден на майката и бащата, връщане в училище, ветеран, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа. 【Размер 】 : Регулируема закопчалка с един размер, обиколката на : 22,83-24,8 инча/58-63 см (в регулация, отличен, подходящ за повечето размери на главата), на полето : 2,95 инча /7.5 см, височина : 5,12 инча /13 вижте нашите шапки с дълга козирка, подходящи за мъже и жени от всички възрасти.Техните закопчалката се регулира, така че можете да промените си под своя желания от вас размер.Материал : Изработен от 100% полиестер, с мека гладка тъкан, подходящ както за мъже, така и за жени. Размер : Регулируема закопчалка в един размер, обиколката на : 22,83-24,8 инча/58-63 см (в регулация, отличен, подходящ за повечето размери на главата), на полето : 2,95 инча /7.5 см, височина : 5,12 инча /13 виж Стил : Висока градинска мода, спортни, всекидневни, подходящ за мъже, жени.Функции : бейзболна шапка може да предпази главата си от ултравиолетови лъчи и предпазват кожата, не се страхувайте да излезем навън и да получите слънчево изгаряне, добра пропускливост на въздуха, за да главата бързо высыхала и охлаждалась, може да се регулира в зависимост от големината на вашата бейзболни шапки.

R

Продукти в категория