.

.

ZooeyRouse Бял Делфиниум Изкуствени Цветя За Дълго Стъбло на Цвете 4шт 33,5 инча Фалшив Ралица Изкуствен Вид на истински Копринени Цветя Растение Обемни Букети за Външна ?

ZooeyRouse Бял Делфиниум Изкуствени Цветя За Дълго Стъбло на Цвете 4шт 33,5 инча Фалшив Ралица Изкуствен Вид на истински

BGN 10.54
Продукти

? Размера и броя на : Изкуствени цветя, делфиниум е около 33,5 инча (85 см), общо 22 бр цветни глави, диаметър на цветни глави около 1,5 ", опаковката включва 4 бр.Прът могат да се сгъват и да се регулира. ? Реалистичен материал : Изкуствен делфиниум изглежда истински и натурален.Венчелистчетата са изработени от висококачествен копринен материал, защита на околната среда, да се обработват ръчно и са трайни.Има течаща част е направена от метална тел, обернутой вътре, и може лесно да бъде согнута или изрязване е необходимо. ?Лесна грижа : Изкуствени цветя, никога не щеш, не са ограничени от времето на годината, са по-наситени цветове и извита форма, не се нуждаят от грижи и да служи на много дълго време, което ги прави добър избор за хора, които обичат delphiniums, но които нямат време да се грижат за цветята. ? Украса с ръцете си : дизайн на дълго стъбло, което може да се поставя в сравнително по-голяма ваза.Стъблата делфиниум може свободно да се сгъват и се регулира, за да се адаптира към вазам на различна височина.Главата на цветя и листа могат да бъдат отстранени по желание, а след това да инсталирате отново, не носилка.Неговата еластичност дава флорални дизайнери по-голяма творческа свобода. ?Съвети : Цветя делфиниум внимателно са пакетирани, моля, внимателно регулирайте стъбла, листа или цветя, да му се изкуствено цветовете на желания външен вид.Може да се използва самостоятелно или съвместно с други артикули от изкуствени цветя за създаване на елегантен ретро стил.В нашия магазин има четири различни цветове : лилаво, розово, бяло и синьо за вашият избор. ? Размера и броя на : Изкуствени цветя, делфиниум е около 33,5 инча (85 см), общо 22 бр. цветни глави, диаметър на цветни глави около 1,5 ", опаковката включва 4 бр.Прът могат да се сгъват и да се регулира. ? Реалистичен материал : Изкуствен делфиниум изглежда истински и натурален.Венчелистчетата са изработени от висококачествен копринен материал, защита на околната среда, да се обработват ръчно и са трайни.Има течаща част е направена от метална тел, обернутой вътре, и може лесно да бъде согнута или изрязване е необходимо. ?Лесна грижа : Изкуствени цветя, никога не щеш, не са ограничени от времето на годината, са по-наситени цветове и извита форма, не се нуждаят от грижи и да служи на много дълго време, което ги прави добър избор за хора, които обичат delphiniums, но които нямат време да се грижат за цветята.

R

Продукти в категория