.

.

Купа за ключове MIYORE, Тава за съхранение на ключове Булдог, Украса за Кучета, Украса за кучета От Смола, Маса за Антре В Хола, Стенен Шкаф, Масичка за кафе, Изделия От С?

Купа за ключове MIYORE, Тава за съхранение на ключове Булдог, Украса за Кучета, Украса за кучета От Смола, Маса за Антре В

BGN 8.99
Продукти

1 Причина : Купа за ключове със статуята на булдог е идеална за украса на офиси, дневни, барове, коридори, офиси, спални, сватби и т. Голям капацитет : Вместительное вътрешното пространство на купата за ключовете ви позволява да съхранявате малки неща, като ключове, бонбони, часовници, дистанционни управления, червило, билети и канцеларски материали. Стил, дизайн : Купа за ключове bulldog различен изискан подробности, ретро, елегантност, гъвкавост и привлекателност.Фигурка изглежда като жива и се грижи за вас като сервитьор. Размер материал : Купа за ключове bulldog е направена от висококачествен полимер материал, който притежава висока степен на стабилност, устойчивост на износване, лесни за почистване. Подарък : Тава Bulldog Butler - Идеалният подарък за всеки любител на булдог.Тава Bulldog Butler ще се превърне в подарък за всеки дом или офис, като помага за организиране на съхранение на ключове, бижута и още много други.Тава Butler за ключове и бижута - това е подарък за вашите близки.Добре дошли в YLI-SHOP!Ние сме професионален производител на, надявам се, че ще можете да си купите задоволителни стоки в магазина ми, аз ви пожелавам късмет пазаруване!Спецификация : Име : украса за булдог Материал : смола Размер : 23 * 21 см / 9,05 * 8,26 инча Тегло : 1 кг Опаковка в комплекта : 1 x украса за булдог : 1. Трайност : Тази статуетката е изработена от висококачествена смола за дълголетие. Съхранение : мобилни телефони, ключове, очила, дистанционното управление и други големи контейнери се използват като контейнер за всяка всячины или кутии за шоколадови бонбони; 3. Събиране и подаръци : Фигури на животни, идеални за вашата лична колекция и ще станат прекрасни подаръци за приятелки или деца.Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

R

Продукти в категория