.

.

Нова Креда Гребен за коса, Временна Цвят за коса Направи си сам за момичета, възрастта на децата 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Моющийся Мелок за коса на Детски Рожден Ден, Cosplay (черен)

Нова Креда Гребен за коса, Временна Цвят за коса Направи си сам за момичета, възрастта на децата 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Моющийся

BGN 5.09
Продукти

【6 Черно】 Можете да използвате тази четка за боядисване на коса, за да създадете толкова много различни образи; ???? ??Z? ?????? -Дължина гребени за боядисване на коса е около 3,9 инча (10 см) 【Забележка 】 Този тебешир за коса много лесно се нанася върху руса коса, като бели коси и светли.Но е малко трудно за тъмни или кестени коса, можете да изпълните стъпка : 1. Нанесете боята върху кичур от косата веднъж. Пломбират мел и изсушете косата със сешоар или фен. Завършете прическата си с помощта на гел или лак за коса.И тебешир може да бъде леко лепкава. 【Безопасна боя може да се почиства, просто измива косата по обичайния начин вода с шампоан. 【Лесна употреба】 Благодарение на дизайна на фиксирани гребени ги лесно да се прилага върху косата отгоре надолу, не се ръце.Уверете се, че ръцете ви не са боядисани.Този тебешир за коса оборудвана с малък апликатор-гребен, който ви дава възможност да вържете косата. 【Приложими хора и сцени】 Хит парти за деца; Подходящ за рожден ден, партита, сватби, клубове, фестивали, cosplay, годеж, Хелоуин, Коледа и т., създаването на красив и уникален образ за себе си.Страхотен подарък за вашето семейство и приятели. 6 Временна боя за коса Black Hair Chalk за супер забавна боядисване на коса!Преобразите своя образ, в миг на око.Добър избор, за да бъде Gift : .As боя временно, можете да смените цвета на косата си, когато и където пожелаете!Препоръчва се да се прилага за деца на възраст от 3 и повече години.

R

Продукти в категория