.

.

Швейцарско дантела за производство на перуки - 1 Ярд Дантела за перуки, Конфедерация Лейси мрежа за производство Дантелен шапки за еднократна употреба за перуки ил?

Швейцарско дантела за производство на перуки - 1 Ярд Дантела за перуки, Конфедерация Лейси мрежа за производство Дантелен шапки

BGN 1.33
Продукти

В момента чисто швейцарско дантела е много прозрачноЦветът е идеален за всеки цвят на кожата, и не е необходимо да използвате козметика, за да го скрие.Прозрачен перука, изработени от швейцарската завързана кърпа с отлично качество.Умерена дебелина.Отличен за вентилация.Издръжлив, но не е твърд.Доста добре се разтяга.Прозрачна дантела за перука е отличен за направата на перука, завързана с шапка за перука перука и завързана с.Някой използва чисто швейцарско дантела за ремонт на куклен перука, ремонт на тънко предния перука, производство на париковых шапки за еднократна употреба за кукли, определяне на костюмирани перуки в дантелен передниках vixen и т. се е Получило добре.Ако имате други креативни начини да го използвате, можете да оставите съобщение, за да споделят с другите. Размер : 1 ярд (около 45 "X 36"). Количество : 1 бр. на Стойност закупите всички производители на перуки.

R

Продукти в категория