.

.

CAACBB Детски Хартиени Изделия от хартия За рязане на Хартиени Оригами Работни Тетрадки с Наградным сертификат и стикер да Изрежете и сгънете Забавни игри за деца, мо?

CAACBB Детски Хартиени Изделия от хартия За рязане на Хартиени Оригами Работни Тетрадки с Наградным сертификат и стикер да Изрежете

BGN 0.67
Продукти

?【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ХАРТИЯ И ПЕЧАТ】50 забавни дизайни от ежедневиетоТази детска книжка-игра за интелигентни просвещението има ясен фигура и дебела хартия.Помага за подобряване на способността на децата да разпознават цветовете. ?【ОТЛИЧНО ЗАБАВЛЕНИЕ за ДЕЦА】 най-Добрата образователна играчка за предучилищна възраст.Позволете на децата да развиват своя интелект, по време на развлечения.Позволява на вас и на вашето бебе да прекарва щастливо родительско-детско времето си заедно!. ?【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за ДЕЦА НА възраст】 Този комплект за рязане на хартия е разделен на три нива на трудност, които стъпка по стъпка, може да стимулира детското творчество. ?【СТИМУЛИРАЩ НАЧИН за МОТИВИРАНЕ на ДЕЦАТА】 Тази книга е снабдена наградными сертификати и стикери, за децата е интересно да се попълни работна заплата. ?【ПРЕПОРЪЧВА ДЕТСКИ ПСИХОЛОГ на РАЗВИТИЕТО】 Изследвания показват, че 3-5 години - критичния период за интелектуалното развитие на децата, и децата в тази възраст трябва да се съсредоточи върху упражнение на координацията на ръцете и мозъка.Не се колебайте!Нека децата се учат щастливо!.Всеки един от нашите групи оригами има 50 различни стилове на оформяне.Цветни изрезки от хартия ще подобрят способността на децата да се възползва от малки елементи, ще подобрят концентрацията и не ще позволят на децата се пристрастяват към мобилните телефони.Нашият комплект за рязане на хартия е разделен на три нива на сложност : Ниво 1 : за Начинаещи (от 3 години) Ниво 2 : Среден (от 4 години) Ниво 3 : Разширено (от 5 години) се Препоръчва да избирате в зависимост от възрастта на вашето дете.Надяваме се, на вас и вашите децата ще се зарадват на нашите продукти!.

R

Продукти в категория