.

.

heegungs Подвесная чанта за тоалетни принадлежности, Косметичка hello Kitty, Косметичка 4 в 1, Водоустойчива Чанта за Баня, Душ, Косметичка, чанта за ръце за жени и Момичета (К?

heegungs Подвесная чанта за тоалетни принадлежности, Косметичка hello Kitty, Косметичка 4 в 1, Водоустойчива Чанта за Баня, Душ, Косметичка,

BGN 6.00
Продукти

1 Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен полиестер.Вградена кука двойна с котешка глава с цип, гладка и здрава.Обмислен дизайн, широка дръжка, прозрачно оформление на предната и задната части на изделия позволяват лесно да го вземе със себе си.Travel Подарък : Косметичка много хубава и лека, нея също може да се използва както сладък косметичку като чанта за съхранение, а също така може да се използва като подарък за рожден ден, това е най-добрият избор за жени и момичета. Голям капацитет : Двоен цип отгоре, лесно се опакова, прост дизайн, удобно да поставите грим, четки за грим, инструменти за грим и т., идеално за ежедневна употреба или пътна козметични чанти за грим. Идеален подарък, независимо Дали е подарък за себе си или други, това е идеалният начин да се изрази благодарност и любов към вас, съпруга, дъщеря, майка, сестра, подружке на булката или студент, за свети Валентин, Ден на майката, Коледа, най-добрият избор на подаръци за рожден ден. Могат да бъдат комбинирани и подвижни, классификационное хранилище "четири в едно", изчислен при дълги пътувания, демонтаж и използване, което отговаря на дневния изисквания, лесни за носене. двойно разделяне на мокър и сух материал, по-интимно.Окото зона за грим, PVB за четка за зъби, паста за зъби и други продукти за лична хигиена.

R

Продукти в категория