.

.

YAMUDA предния Капак на Автомобила Корпус Flame Dragon Тотем Самоличността на Дръпна Цвете Модификация на Декоративни Стикери са 4 БР YQ03 (черен)

YAMUDA предния Капак на Автомобила Корпус Flame Dragon Тотем Самоличността на Дръпна Цвете Модификация на Декоративни Стикери са 4 БР YQ03

BGN 19.98
Продукти

1 Опаковка : 4 стикери с цветен модел на капака на двигателя, размер на 77 см * 16 см. Украса : Стикери са предназначени за залепване върху капака на колата. Материали : Стикер от PVC. Особености : Водоустойчив слънцезащитен, не выцветающий, красиво и атмосферно, не уврежда повърхността на боята. Топло забележка : поради различни светлинни ефекти и различни монитори могат да възникнат проблеми с хроматичната аберрацией.Моля, използвайте самия продукт като основен обект.Стикери за декорация на качулка след инсталация ще даде на вашия автомобил визуална наслада. Цвят : черен Модел : Огнен дракон Опаковка : 4шт размер на 77 см * 16 см. * 35 см, моля, запознайте се с тях преди покупката. -Задоволително качество, перфектна защита за вашия автомобил.Това не поцарапает колата.Начин на инсталация : Инструменти : салфетки, пръскачки, чистачи 1. Почистете корпуса и равномерно спрей вода за наклеиваемую част на корпуса, за да се намали вискозитета на етикети и облекчаване на корекция положение. Определете, къде да се публикува.Бавно я залепите с една ръка, внимателно соскребите му инструмент и да махнете долната хартия. Направете съответните корекции.След потвърждаване на груба ориентация разпоредбите на графика на няколко пъти сотрите мехурчета въздух и вода.Свалям прозрачността за прехвърляне. Не позволявайте да стикер на колата и каросерия са имали някакви несъответствия или первази. Опитайте се да дадете влага на стикер на автомобила, за да изсъхне, и, ако е възможно, да може по съответен начин се нагрява и се изсушават.В зависимост от времето измийте колата отново след ден или два.Предпазни мерки : 1.Do не се прилагат восък за една седмица, преди да реши да сложи в ред колата.Поради восък стикер не е залепен здраво; не мийте колата в продължение на три дни след нанасяне на етикети и не се прилагат в дъждовните дни.Ефектът ще бъде лошо.In зимата, моля, топло му, преди да инсталирате. Ако наистина не искате да направите това, моля, обърнете се за помощ към местното мястото, където сте поставили слънцезащитна филм.Почистване : Леко поцарапайте ноктите край етикети, а след това напълно да свалям я, без да оставя следи и без да уврежда боята.

R

Продукти в категория