.

.

Четка за гъби NIOIPXA, Окачен Дизайн, Лесен за Пречистване за Бутилки, Детска Бутилка, Чаша за Мляко, утайка от чаша (1)

Четка за гъби NIOIPXA, Окачен Дизайн, Лесен за Пречистване за Бутилки, Детска Бутилка, Чаша за Мляко, утайка от чаша (1)

BGN 12.54
Продукти

Качествени неща : Нашата подобно на гъба, четка е направена от висококачествен ABS-материал, който е траен, не е лесно да се напуква и гарантирано ще продължи дълго времеШироко приложение : Подходяща за почистване на бутилки за вода, чаша за мляко, чаши, бебешки шишета и т. Ергономична дръжка : Дръжка нескользящая и ергономично проектиран, така че тя е добре ляга в ръката си.Информация за размерите : 5,5* 26 см/2,2* 10,2 инча.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предложим пълно възстановяване, ако не сте доволни от нашите стоки. Качествени неща : Нашата четка-гъба е направена от висококачествен ABS-материал, който е траен, не е лесно да се напуква и гарантирано ще продължи дълго време.Широко приложение : Подходяща за почистване на бутилки за вода, чаша за мляко, чаши, бебешки шишета и т. Ергономична дръжка : Дръжка нескользящая и ергономично проектиран, така че тя е добре ляга в ръката си.Информация за размерите : 5,5* 26 см/2,2* 10,2 инча.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предложим пълно възстановяване, ако не сте доволни от нашия продукт.Материал : висококачествен ABS-материал Размер : 5,5 * 26 см / 2,2 * 10,2 инча Производител : NIOIPXA Информация за опаковка : 1 бр. подобно на гъба, четка за чаши.

R

Продукти в категория