.

.

Дръжката на гардероба с Т-Образна Каишка, Дръжки на чекмеджета Отвора на шкафа от Алуминиева Сплав Матово-Черен Цвят, Жаден Мебелната Врати, Сцепление За чекмеджет?

Дръжката на гардероба с Т-Образна Каишка, Дръжки на чекмеджета Отвора на шкафа от Алуминиева Сплав Матово-Черен Цвят, Жаден

BGN 9.86
Продукти

Изработен е от алуминиева сплавЗдрав, няма ръжда, не избледнява.Подходящ за шкафове, врати, гардеробни, винарски шкафове, запирающихся шкафчета, сервантов и т. Модерен дизайн, стилен и лесен, декорация на помещението изглежда здраво и пищно.Повърхността е много гладка, с метален блясък, модерна и красива.Център дупки 420 мм. Изработен от алуминиева сплав.Здрав, няма ръжда, не избледнява.Подходящ за шкафове, врати, гардеробни, винарски шкафове, запирающихся шкафчета, сервантов и т. Модерен дизайн, стилен и лесен, декорация на помещението изглежда здраво и пищно.Повърхността е много гладка, с метален блясък, модерна и красива.Център дупки 420 мм. Характеристики : Изработен е от алуминиева сплав.Здрав, няма ръжда, не избледнява.Подходящ за шкафове, врати, гардеробни, винарски шкафове, запирающихся шкафчета, сервантов и т. Модерен дизайн, стилен и лесен, декорация на помещението изглежда здраво и пищно.Повърхността е много гладка, с метален блясък, модерна и красива.Технически характеристики : Материал : Алуминиева сплав.Цвят : Матово черно.Център за дупки : 480 мм. Размер : 500x20x12 мм. на Помещение включва : 1 х писалка за кабинет. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 1 мм от ръчно измерване. Благодаря ви за вашия вид разбиране.

R

Продукти в категория