.

.

5 бр. Карборундовая Гъба, Наждачная Гъба за Отстраняване на Ръжда, Мултифункционален Домакински Гъба За Почистване на Кухненски Съдове за Мебели за Баня, Вани, Мивк?

5 бр. Карборундовая Гъба, Наждачная Гъба за Отстраняване на Ръжда, Мултифункционален Домакински Гъба За Почистване на Кухненски Съдове за

BGN 1.33
Продукти

【Магическо средство за почистване на кухня】 Карборундовая гъба, отлична гъба за почистване на съдове и за почистване на кухня, с гъба-търкам с висока плътност 【Магическо средство за почистване на кухня】 Карборундовая гъба, отлична гъба за почистване на съдове и за почистване на кухня, с гъба-търкам с висока плътност. 【Високо качество】 Наждачная гъба е изработена от висококачествена гъба и диамантени песъчинки от алуминиев оксид.Гъба за почистване не е токсична и е безвредна за околната среда. 【Лесно почистване】 Просто потопете чистящую кондензацията на вода, за да наночастици изпълнили цялата тежка почистване.Пескоочистители могат да работят без вреда за здравето. 【Широко приложение】 Тази гъба от карборунда могат да се почистват не само чаши, чинии, тенджери, котел и тигани. мивки, скара, чайникът, дъски за рязане и други кухненски прибори.Характеристики : - Гъба от карборунда, отлична гъба за почистване на тенджери за почистване на кухня, с гъба-търкам с висока плътност - Гъба от карборунда, отлична гъба за почистване на тенджери за почистване на кухня, с гъба-търкам с висока плътност.- Просто потопете чистящую кондензацията на вода, за да позволи на наночастицам изпълни цялата тежка почистване.Пескоочистители могат да работят без вреда за здравето.- Наждачная гъба е изработена от висококачествена гъба и глиноземистого диамантени песъчинки.Гъба за почистване не е токсична и е безвредна за околната среда.- Тази гъба от карборунда може да почистите не само чаши, чинии, тенджери, котел и тигани. мивки, скара, чайникът, дъски за рязане и други кухненски прибори.Спецификация : - Цвят : черен.- Материал : гъба и карборунд.-Размер : 10x7x2,5 см. на Помещение и включва : 5 х карборундовая гъба.

R

Продукти в категория