.

.

Електрически Отжимной Скрубер Скрубер за душ За почистване С Удлинительной дръжка И 8 четки С безжична глава Електрически Скрубер За почистване на Баня, плочки, по?

Електрически Отжимной Скрубер Скрубер за душ За почистване С Удлинительной дръжка И 8 четки С безжична глава Електрически Скрубер За почистване

BGN 18.96
Продукти

【Мощен и който подобрява ефекта на почистване на】 Електрически скрубер Firehope има висока скорост на въртене на 450 об/мин, което е по-висока от тази на обикновена четка за почистванеТози мощен скрубер позволява да се спестят половината от времето за прибиране на реколтата и лесно премахва котления камък и кал.Поберегите чувствата си и се върти.Смазване на лакътя не се изисква. отпуснете коленете, раменете и гърба.Скрубер с електрически отжимом Firehope силна волтова батерия скрубер за миене на бани и плочки позволява работа в трудно достъпни места, ефективно премахване на замърсявания и разводите. 【8 Почистващи глави】 Този скрубер за къпане с дълга дръжка за почистване е оборудван с 8 почистващ дюзи и може да се почисти като банята и кухнята, можете да получите повече почистване на дюзи, недостъпни в други модели.Електрически скрубер за душата е идеален за лесно премахване на упорити петна и замърсявания в бани, вани, душ кабини, кафеле, затирке и други повърхности. 【Прибиращ се дръжка】 Този универсален електрически скрубер за почистване на баня е безжично и лесно преносим, което го прави идеален помощник за почистване на цялата си къща.Скрубер за баня с дълга дръжка обмислен ергономичен дизайн позволява регулиране на ъгъла на наклона на главата на четката, за да се изключи накланя.Обновен дизайн метален удължител позволява лесно и лесно се регулира на дължина дръжка удължава с 25 инча до 45 инча. 【Безжична и акумулаторна】 Безжична почистване на прави пролетно почистване, лесно и безпроблемно, благодарение на батерията с капацитет от 4000 mah * 2, който осигурява почистване на цялата къща до 90 минути само за 3-4 часа за зареждане.Скрубер за къпане с дълга дръжка и водонепроницаемостью IPX7, така че да не се притеснявате за неизправност поради проникване на вода. 【Една чудесна идея за подарък】Този електрически скрубер ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден, Ден на майката, Коледа и сватба.Вземете си, докато имаме тази ценно нещо в изобилие.Изразете своята обич и признателност с помощта на почистващи препарати, което ще направи цялата работа за тях!Поберегите ги на гърба си и времето, прекарано в скута си, с помощта на електрически чистач, който ще облекчи натоварването при дълбоко почистване и ще направи повърхността им е блестяща! . 【Мощен и който подобрява ефекта на почистване на】 Електрически скрубер Firehope има висока скорост на въртене на 450 об/мин, което е по-висока от тази на обикновена четка за почистване.Този мощен скрубер позволява да се спестят половината от времето за прибиране на реколтата и лесно премахва котления камък и кал.Поберегите чувствата си и се върти.Смазване на лакътя не се изисква. отпуснете коленете, раменете и гърба.Скрубер с електрически отжимом Firehope силна волтова батерия скрубер за миене на бани и плочки позволява работа в трудно достъпни места, ефективно премахване на замърсявания и разводите.

R

Продукти в категория