.

.

Червило за Жени, Антипригарная Чаша, Тръби за Блясък за устни, Прозрачни Овлажняване на устните, 6 цвята, Температурата на Желе, Сухи цветя, Промяна на цвета на Черви?

Червило за Жени, Антипригарная Чаша, Тръби за Блясък за устни, Прозрачни Овлажняване на устните, 6 цвята, Температурата на Желе, Сухи

BGN 0.67
Продукти

【Перфектно матирана】 : Тази цветна червило предлага се в различни естествени цветове за получаване на ярки цветове и мат ефектТой е внимателно проектирана, за да ви улесни използването му, и за даване на устните оттенък е необходима само нежна коса. 【СЪСТАВКИ за ГРИЖА за КОЖАТА】 : Този балсам за устни е безвреден за кожата, мека и не дразни, така че не е нужно да се притеснявате за кожна алергия, и при носенето ви ще се чувстват удобно през целия ден. 【хидратация 24 часа】 : Този балсам за устни има великолепен хидратиращ ефект, като устните чувство на комфорт, мекота и шелковистости без изсушаване.Тази функция ни помага да изглежда по-добре с други козметични средства. 【Приложимо случай】 : Подходящ за грим по всяко време на годината и при всякакви случаи, особено по време на работа в офиса, срещи, пазаруване, партита.Идеално за всички, независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Ако искате хората да са забелязали вас от пръв поглед, това червило е идеално ще ви подхожда.Дайте го на майка си, на жена си, приятелката си за рождения ден, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, Хелоуин или всеки друг празник. 【Най-доброто обслужване】 : Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време.Ние имаме професионален екип, който ще отговори на всички въпроси в рамките на 24 часа.В същото време не е нужно да се притеснявате за проблеми с услуги след продажбата обслужване на продукта.Характеристики : ?【Уникален дизайн】 Червило с аромат на цветя, всяка с малка засушенным цвете вътре, прозрачен желеобразный балсам за устни с зашеметяващ външен вид. ?【Ефект】 Цвете червило, хидратиращи / трайна / трептене / против стареене / защитава / предотвратява появата на напукани устни, грижи се за устните, цвета им е трудно да избледняват. ?【Промяна на цвета на】 Може в зависимост от температурата и влажността на устните се регулира дълбочината на цвета на устните, за да имате своя изключителен цвят за устни в различно време. ?【Съставка】 е Изработен от естествени съставки, включително масло от какао, пчелен восък и етерични масла, растителни екстракти, полезни за здравето и запазване на хидратирани устни.

R

Продукти в категория