.

.

Voloria 250% Висока Плътност Афро Къдрава Къдрава Коса на Дантели 10A Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса, Предварително Выщипанные От Естествена Линия на Расте?

Voloria 250% Висока Плътност Афро Къдрава Къдрава Коса на Дантели 10A Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса, Предварително

BGN 195.73
Продукти

1100% необработени естествени бразилски коси, естествени и здрави, не пада и не спутываются, можете да ги изправяне и да направи къдрене (на апарат).Отпред на выщипанную светла плътност на линията на растежа на косата, 250% на темето и отзад. Бесклеевая шапка за перука среден размер с расческами и джапанки вътре.Ако имате нужда от голяма шапка или малка капачка, моля, свържете се с нас в рамките на 12 часа след плащане.когато, не спутывается, без въшки, може да бъде выпрямлена, завита, отбелена и поставен така, както ви харесва. Бърза, безплатна доставка с UPS, около 3-4 работни дни можете да получите своя перука след пускането на поръчката.Благодарим ви за покупката в магазина Voloria, ние се стремим да ви предоставим продукти и услуги от най-високо качество, ако имате някакви проблеми, просто се свържете с нас свободно, вие винаги ще бъдете доволни!Описание на продукта : 1.Бесклеевой перука дантела отпред от човешка коса. Вид на материала за коса : 100% девствената бразилска коса remy, не са осезаеми и не линяющие. Цвят на косата : 1б натурален черен цвят.Ние също имаме в наличност # 1 черен, # 2-тъмно кафяво, # 4 каштаново-кафяв цвят в наличност, моля, свържете се с нас, ако имате нужда. Текстурата на косата : Афро къдрава къдрици, може лесно да се прекроява под друга консистенция.Можете също така да изберете друга текстура прави, body wave, губим wave, deep wave, джери къдрава, извратени къдрава, извратени прави, е директен. Дължина на косата : 12-26 инча, ако имате нужда от всякаква друга дължина, моля, свържете се с нас. Размер шапчица : Бесклеевая шапка за перука с расческами 4шт и регулируема каишка, шапчица среден размер на 22,5 инча, еднакво размер отговаря на повечето изисквания. Завързана материал : Изкуствена швейцарско /френска дантела, естествена линия на растеж на косъма, може по естествен начин се слее с цвета на вашата кожа. Плътност на перука : плътност на 250%, подходящ за носене от повечето жени. Възли : Двойни възли, всички възли леко обесцвечены за естествения вид, силен избелващ агент съсипе косата. Дантела отпред, разделяющее естествената линия на растеж на косата е на дълбочина от 4 инча.Те са меки и не спутываются, не хвърли, така че можете да се чувстват комфортно, могат да бъдат събрани в опашка или свободно част от.

R

Продукти в категория