.

.

500 Бр. Детски гумени ленти за коса, Дъвка за коса за момичета и деца, Многоцветни Малки Безшевни еластични ленти за коса с диаметър 0,7 инча, Набор от добри Еластични г?

500 Бр. Детски гумени ленти за коса, Дъвка за коса за момичета и деца, Многоцветни Малки Безшевни еластични ленти за коса

BGN 2.67
Продукти

【Различни цветове】 : 500 броя гумени ленти за коса, достатъчно за вашия склад или подмяна, които правят малки момичета сладък и деликатни прически и се демонстрира разликата им всеки ден 【Высокоэластичный материал】 : Нашите детски гумени ленти за коса, изработени от высокоэластичного материал, който може да се използва в продължение на дълго време и същевременно да запазят гъвкавостта, а също така и лесно се разтягат и бързо да се възстанови.И те са трайни, им е трудно да се прекъсне и да губят форма. 【Широко се използва】 : Подходящ за различни коса, като гъста коса, тънка коса, къдрава коса и права коса.Вашите деца също могат да използват притежател на опашки, за да обличат своите кукли. 【Мека дъвка без гънки】 : осигурява надеждна фиксация, без да се повреди.Тази женска лента за коса и да се използват за направата на красива лента с лък, завързана лента; Пренасяне на черен еластичен вратовръзка кърпа в едно цвете. 【Здрав и еластичен】 : Благодарение на информационните и трайно дизайн, без шевове, лесно се махнете от главата, без залепване на косата.Подходящ за гъста коса, къдрава коса, права коса и тънки косми.

R

Продукти в категория