.

.

aportt Зелени Калъфки за възглавници с Листа от Евкалипт 20X20 См, Пролетно-Летните Калъфки за възглавници за Диван в Фермерска къща, Акварелни Възглавници с Листа, Комп?

aportt Зелени Калъфки за възглавници с Листа от Евкалипт 20X20 См, Пролетно-Летните Калъфки за възглавници за Диван в Фермерска къща, Акварелни

BGN 2.00
Продукти

Бельо ★ 【Размер 】 : 20x20 см, подходящи за най-възглавници с размери 50x50 см забележка : в пакет само 2 пролетта калъфки за възглавници, втулки в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени ТЪКАНИ】 : Възглавница със зелени листа от евкалипт са изработени от чист лен, който е невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Пролетни калъфки лесно продължават няколко сезона и ще изглеждат като нови, ако сте се погрижили за тях. ★ 【Отличен дизайн】 : Пролет-лято декоративни възглавници за фермерска къща, предназначени за интериор, принт върху канапе от листа е много ясен и ярък.Нашите зелени калъфки за възглавници, несъмнено ще добавят свежест и жизненост на вашето уютному дома си и да заслужат множество комплименти от вашите съседи.Летните калъфки за възглавници също ще станат супер сладък подарък за вашето семейство и приятели. ★ 【Украса】 : Калъфки за възглавници "Селска къща", за дивана са добре дошли като домашен интериор за дома, спални, кухни, хол и удобства.Тези декоративни възглавници с листа ще придадат на вашето дивана /дивани/легла / веранда малко радостно настроение за няколко секунди. ★ 【Инструкции за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Нашите зелени възглавници и може да се пере в перална машина с лек цикъл със студена вода.Прогладьте му при ниска температура, покрити отгоре с хавлиена кърпа и то ще остане толкова красива, както в първия ден. ★ 【Размер 】 : 20x20 см, подходящи за най-възглавници с размери 50x50 см забележка : в пакет само 2 пролетта калъфки за възглавници, втулки в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени ТЪКАНИ】 : Възглавница със зелени листа от евкалипт са изработени от чист лен, който е невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Пролетни калъфки лесно продължават няколко сезона и ще изглеждат като нови, ако сте се погрижили за тях. ★ 【Отличен дизайн】 : Пролет-лято декоративни възглавници за фермерска къща, предназначени за интериор, принт върху канапе от листа е много ясен и ярък.Нашите зелени калъфки за възглавници, несъмнено ще добавят свежест и жизненост на вашето уютному дома си и да заслужат множество комплименти от вашите съседи.Летните калъфки за възглавници също ще станат супер сладък подарък за вашето семейство и приятели. ★ 【Украса】 : Калъфки за възглавници "Селска къща", за дивана са добре дошли като домашен интериор за дома, спални, кухни, хол и удобства.Тези декоративни възглавници с листа ще придадат на вашето дивана /дивани/легла / веранда малко радостно настроение за няколко секунди. ★ 【Инструкции за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Нашите зелени възглавници и може да се пере в перална машина с лек цикъл със студена вода.Прогладьте му при ниска температура, покрити отгоре с хавлиена кърпа и то ще остане толкова красива, както в първия ден.За компанията Aportt : Aportt - това е интегрирана компания за производство на домашен текстил, която съчетава дизайн, производство и продажби.

R

Продукти в категория