.

.

Одеало за котки - 28 Прекрасни котешки придружители на луксозна мека и лека пледе размер 50x60 инча за любителите на котки - Най-любимите подаръци за любителите на котк?

Одеало за котки - 28 Прекрасни котешки придружители на луксозна мека и лека пледе размер 50x60 инча за любителите на котки - Най-любимите подаръци

BGN 23.43
Продукти

? ОБНИМИТЕСЬ С НАЙ-КРАСИВИ КОТКИ - Нашият каре с котешка тема създаден, за да докосне сърцата на любителите на котки по света, които на него са изобразени 28 очарователни представители на семейство котки най-различни цветове, скалите и, разбира се, настроенияКотешки декор все още никога не е било толкова забавно!. ? ЛУКСОЗНО МЕКА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДОБНА - Норковая начесанная муцуната и плюшен шерп-космати облегалка създават приятна и комфортна дует, който се усеща абсолютно луксозно върху кожата си. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за мурлыканья - вие купувате ли подаръци за млад член на семейството, който обича котки, или търсите подаръци за кошачью тема за луд кошатницы, която живее по-нататък по улицата, това одеяло за котки със сигурност ще бъде хит на продажбите!. ? МАШИННО пране и УСТОЙЧИВОСТ на усадке - Изработен от устойчива на усадке плат от 100% полиестер, просто хвърли го на пишеща машина и изплакнете със студена вода, след това подсушете в перална машина на слаб огън. ? ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност на КЛИЕНТИ и ОБСЛУЖВАНЕ от СВЕТОВНА класа – Сме абсолютно сигурни, че ще ви хареса най-новото си одеяло, за котки, но ако тя ви по някаква причина не сте доволни, просто се свържете с нас и ние бързо го оправим или ще ви възстановим парите. гарантиран отговор в рамките на 24 часа. ? ОБНИМИТЕСЬ С НАЙ-КРАСИВИ КОТКИ - Нашият каре с котешка тема създаден, за да докосне сърцата на любителите на котки по света, които на него са изобразени 28 очарователни представители на семейство котки най-различни цветове, скалите и, разбира се, настроения.Котешки декор все още никога не е било толкова забавно!. ? ЛУКСОЗНО МЕКА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДОБНА - Норковая начесанная муцуната и плюшен шерп-космати облегалка създават приятна и комфортна дует, който се усеща абсолютно луксозно върху кожата си. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за мурлыканья - вие купувате ли подаръци за млад член на семейството, който обича котки, или търсите подаръци за кошачью тема за луд кошатницы, която живее по-нататък по улицата, това одеяло за котки със сигурност ще бъде хит на продажбите!. ? МАШИННО пране и УСТОЙЧИВОСТ на усадке - Изработен от устойчива на усадке плат от 100% полиестер, просто хвърли го на пишеща машина и изплакнете със студена вода, след това подсушете в перална машина на слаб огън.

R

Продукти в категория