.

.

AW BRIDAL Сватбената Корона за жени Многоцветен Кристал Сватбената Корона за Сватбата на Кралица Диадема за булката Crystal Crown Принцеса Диадема за момичета (Боядисана)

AW BRIDAL Сватбената Корона за жени Многоцветен Кристал Сватбената Корона за Сватбата на Кралица Диадема за булката Crystal Crown

BGN 1.00
Продукти

Не използвайте спирт и вода за изсушаване, може да се използва кърпа за почистване на очилаРазмер на часовников механизъм на главата се измерва ръчно и са възможни малки грешка.Поради осветление заснемане на действителния обект може да се различават по цвят от изображението.Ако получите дефектна стока, може да го върнете обратно.Ако имате някакви въпроси, можете да ни питате по всяко време.Нека радостта и щастието около вас днес и винаги. ?Материал : Сватбена короната е изработена от първокласни кристали и твърда сплав.Тя не ръждясва, не съдържа никел и не предизвиква алергии за безопасно носене. ? Размер : Сватбена короната за жени е с размери около 2,75 инча височина, 4,72 инча в диаметър 0,30 килограм тегло, е подходящ за възрастни и тийнейджъри. ?Скоба : Диадема за рожден ден за момичета извърши във формата на полукръг.Тази корона завършва с два кръга, за да я закачите фиби. (Фиби за коса са включени в комплекта). ?Причина : Диадема с пайети е идеална за сватби, годишнини, помолвок, абитуриентски балове, Хелоуин, парти, костюми, конкурси, подпори за снимки и т. също така могат да се използват като украса на торта. ?AW BRIDAL : Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате въпроси или нужда от помощ.Доживотна гаранция. ● Най-високо качество - Нашите сватбени корони, изработени от висококачествени материали, така че години по-късно те все още могат да останат красиви и ослепителен. ● Повод - идеален за Хелоуин, Деня на благодарността, театър, cosplay, абитуриентски бал, рожден ден, празник, почивка, годишнина и всеки друг специален повод. ● Опаковка - Красиво опакован и представен в кутия за подарък, а за допълнителна сигурност комплектът включва фиби за коса. ● Подарък -Отличен идеалният подарък за сватба / на участието / меден месец / св. Валентин / Коледа / рожден Ден / годишнина / Ден на майката.Намерете AW BRIDAL, за да видите цялата нашият каталог в търсене на допълнителни отлични колекции!. Уведомление за Клиенти : .

R

Продукти в категория