.

.

4 Бр. Кожени Дръжки За чекмеджета, Ръчна Работа, Кожена Дръжка с 2 Дупки, Дръжки за Вратите на гардероба в Скандинавски стил, Кожени Дръжки за гардероб, Кухня с Винтов?

4 Бр. Кожени Дръжки За чекмеджета, Ръчна Работа, Кожена Дръжка с 2 Дупки, Дръжки за Вратите на гардероба в Скандинавски стил, Кожени

BGN 2.80
Продукти

【Съдържанието на опаковката】 Включва 4 кожени чекмеджето чекмеджето и 8 винтовеЗа разлика от метални каси за врати дръжки, кожени дръжки са изработени от мека кожа, която е различна здравина, еластичност и твърдост, без ръбове и ъгли, които са подходящи за защита на малки деца и бебета на членове на семейството от удари. 【Два начина за използване на】 Дръпнете дръжката за отваряне на дръжката на вратата, подходяща за големи и продълговати врати на гардероба.Сгъва на две, образувайки дръжката на вратата с един отвор за по-малки правоъгълни врати.Има два начина за инсталиране, които може да се удължи или сгънати, и начин на монтаж може да бъде избран в съответствие с нуждите. 【Лесна инсталация】Кожена дръжка на шкафа са лесни за инсталиране, проденьте винтове в борда, выровняйте дупки за винтове за дърво и затегнете винтовете.След като закупите писалка, вие пробиваете правилните дупки за мебели, така че те напълно отговарят на дръжката. 【Елегантен Класически Стил】Край кожени чекмеджета, спретнато подрязани, като създава усещане за комфорт при допир и избягване на драскотини по пръстите на краката.Цвят бежов, която е подходяща за различни стилове на обзавеждане, като например антични мебели, модерно обзавеждане, оригинални мебели и т. 【Кожени дръжки на вратите на гардероба】Можете да замените дръжки на вратите на гардероба нашите класически кожени дръжки на скандинавския дизайн, за да направим вашите мебели уникална.Подходящ за шкафове, гардероби, кухненски шкафчета.Или баня, студио или тоалетка, багаж и т. на 【Съдържанието на опаковката】 Включва 4 кожени чекмеджето чекмеджето и 8 винтове.За разлика от метални каси за врати дръжки, кожени дръжки са изработени от мека кожа, която е различна здравина, еластичност и твърдост, без ръбове и ъгли, които са подходящи за защита на малки деца и бебета на членове на семейството от удари. 【Два начина за използване на】 Дръпнете дръжката за отваряне на дръжката на вратата, подходяща за големи и продълговати врати на гардероба.Сгъва на две, образувайки дръжката на вратата с един отвор за по-малки правоъгълни врати.Има два начина за инсталиране, които може да се удължи или сгънати, и начин на монтаж може да бъде избран в съответствие с нуждите. 【Лесна инсталация】Кожена дръжка на шкафа са лесни за инсталиране, проденьте винтове в борда, выровняйте дупки за винтове за дърво и затегнете винтовете.След като закупите писалка, вие пробиваете правилните дупки за мебели, така че те напълно отговарят на дръжката. 【Елегантен Класически Стил】Край кожени чекмеджета, спретнато подрязани, като създава усещане за комфорт при допир и избягване на драскотини по пръстите на краката.

R

Продукти в категория