.

.

DOITOOL Врата на Панта кабинет Панти от Неръждаема Стомана 4 бр. Панти за кабинет лицева Рамка Панти За Кабинет Скрити Панти За Модулни Мебели-Панти за чекмеджета, проз?

DOITOOL Врата на Панта кабинет Панти от Неръждаема Стомана 4 бр. Панти за кабинет лицева Рамка Панти За Кабинет Скрити Панти За Модулни Мебели-Панти

BGN 4.00
Продукти

Изработен от стомана за използванеСгъстено хидравлични лостове осигуряват добра глупак и тихо използване.Лесен за инсталиране и бърз демонтаж.За това панта трябва да използвате винт, никакви тренировки не се изисква.Разположени отвори за по-стабилна фиксация.Изработен от стомана за използване.Сгъстено хидравлични лостове осигуряват добра глупак и тихо използване.Лесен за инсталиране и бърз демонтаж.За това панта трябва да използвате винт, никакви тренировки не се изисква.Разположени отвори за по-стабилна фиксация.В комплекта са включени 4 x панти с типично разположени отвори за по-стабилна фиксация. - Материал : Стомана. - Сгъстено хидравлични лостове осигуряват добра глупак и тихо използване. - Е изработен от стомана за използване. - За това панта трябва да използвате винт, никакви тренировки не се изисква. - Цвят : сребрист. - Размер : около 10.5 см - Лесен за инсталиране и бърз демонтаж. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Информация за продукта Този предмет добре е изработен от неръждаема стомана за трайни и практично използване.Могат да се използват в кухнята, в тоалетната или друго влажно място.С разположените дупки за по-надеждна фиксация, е трайна употреба.

R

Продукти в категория