.

.

Lurrose 2 бр. инструменти за Шлайфане, Стъргало за София, Инструменти за Педикюр, Инструменти за Домакинството, Пила за Педикюр, за Опесъчаване Машина за Краката, Четка ?

Lurrose 2 бр. инструменти за Шлайфане, Стъргало за София, Инструменти за Педикюр, Инструменти за Домакинството, Пила за Педикюр, за Опесъчаване

BGN 6.11
Продукти

Средство за премахване на мазоли на краката : Тези предмети - вашите домашни инструменти за педикюрТези файлове за краката ще се погрижат за вашите проблеми с краката.Аксесоари за спа процедури за крака : Те са много хигиенични за вас, носейки повече удобство в ежедневието.Бръснач за суха кожа на краката : Предотвратява увреждане на кожата и намалява образуването на мазоли, без каквато и да е щети за вашата здрава кожа като сигурно средство за грижа за краката.Стъргало за премахване на мазоли на краката : уврежда кожата и намалява образуването на мазоли, без каквато и да е щети за вашата здрава кожа като сигурно средство за грижа за краката.За опесъчаване машина за краката : Двустранен дизайн на тези пилочек за краката е доста удобен и бережен за грижа за вашите крака.Средство за премахване на мазоли на краката : Тези предмети - вашите домашни инструменти за педикюр.Тези файлове за краката ще се погрижат за вашите проблеми с краката.Аксесоари за спа процедури за крака : Те са много хигиенични за вас, носейки повече удобство в ежедневието.Бръснач за суха кожа на краката : Предотвратява увреждане на кожата и намалява образуването на мазоли, без каквато и да е щети за вашата здрава кожа като сигурно средство за грижа за краката.Стъргало за премахване на мазоли на краката : уврежда кожата и намалява образуването на мазоли, без каквато и да е щети за вашата здрава кожа като сигурно средство за грижа за краката.За опесъчаване машина за краката : Двустранен дизайн на тези пилочек за краката е доста удобен и бережен за грижа за вашите крака.Списък на опаковки 2 x пилочки за краката, Особености -Материал : полипропилен инструмент за почистване на крака - Пилочки за краката, лесно позволяват да се достигне завои и на труднодостъпни места.След това си двустранни пилочки за краката гладка стегната кожа, за премахване на мазоли по петите. -Размер : 23,00 X5,00 X2,00 см. / 9,04 X1,97 X0,79 инча четка за почистване на краката. -Цвят : оранжево, зелено скрубер за краката - Тези неща ще станат ваши домашни инструменти за педикюр.Тези пилочки за краката ще се погрижат за проблемите на краката си с педикюрным търкане. - Даде еднакво добри резултати, както върху суха, така и върху влажна повърхност на стъпалото, което позволява на потребителите да работят в съответствие с техните предпочитания и стъргалка за премахване на мазоли на ръцете си.

R

Продукти в категория