.

.

Походный стола от орехово дърво, Ергономична Висока Опора за гърба с торба, Уличен Портативен Сгъваем Четворна изпражнения (Цвят: A)

Походный стола от орехово дърво, Ергономична Висока Опора за гърба с торба, Уличен Портативен Сгъваем Четворна изпражнения (Цвят:

BGN 1.33
Продукти

★ [Размер] Разширено размер на 46,5 * 23 2 * 22 см, закрит размер 37 * 26 виж ★[Характеристики] Столче е с X-образна страничното опора, която се отличава със стабилност и здравина, износоустойчивост, устойчивост на корозия и дълъг живот.Поцинковани винтове, многократно засилват за увеличаване на устойчивостта. ★ [Дизайн] Интимни окото чанти може да се използва за настаняване на мобилни телефони и други предмети.Подсилени кант по ръба на облегалката, бъдете сигурни, лека и удобна. ★ [Приложение] Различни дейности на открито и в затворени помещения, като спалня, плаж, двор, игри, пикник, къмпинг, скара / грил, риболов и т. ★ [Интимни услуги] Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури приятни покупки.Цвят : черен, каки.Материал : алуминиева сплав. на Натоварване : 80 кг., Особености : гъвкав, лек, стабилен и здрав, сгъваем.В този продукт се продава само сгъваеми столове, а останалата част се използва за стрелба.Сфера на приложение : за къмпинг, градина, къща, плаж, и т. Съвет : Обикновено грешка на измерване е 1-2 см ръчно.Хроматическая аберации може да се дължи на условията на снимане, осветлението и на дисплея.Моля, обърнете се към самия продукт.Прост, но елегантен.Той изглежда простовато, но е удобен и устойчив на надраскване.

R

Продукти в категория