.

.

12 бр. Художествени Комплекти Професионални Четки Четки За Рисуване на Детайли С Плосък Крив Връх Найлонови Космените Четки за Акрил, Акварельной, живопис (#1)

12 бр. Художествени Комплекти Професионални Четки Четки За Рисуване на Детайли С Плосък Крив Връх Найлонови Космените Четки за Акрил, Акварельной,

BGN 2.66
Продукти

♡ Висококачествена четкаПрофесионална четка за боядисване е изработена от висококачествен найлон, който има силен водопоглощением, мека консистенция, хомогенна пигмента и лесен за почистване. ♡ Дървена дръжка.Четка е направена от висококачествен естествен дървен и много пъти полировалась и окрашивалась.То е удобно за хващане и лесно за тях да се радват, а дължината на дръжката подбрани така, че да съответства на вашите навици. ♡ Алуминиева тръба с покритие.Съединителната тръба за писалка е изработена от алуминий с покритие покритие за предотвратяване образуването на ръжда и ставите, което значително удължава живота на четката. ♡ Обхват на приложение. четка 12 размери, с наклонена глава и плоска глава, могат да отговарят на художествени нуждите на начинаещи и професионалисти в рисувах гуашью и акварел. ♡ Ангажимент към качеството.Всички продукти са съвсем нови, след строга проверка и доставка.Ако има някакви проблеми с качеството, причинени от производството, моля, свържете се с нас навреме.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : дърво + найлон кожа Цвят : както е показано на снимките Опции : # 1, # 2 Тегло : около 66-68 г Осъществяване списък : 12 * Четка за рисуване Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

R

Продукти в категория