.

.

Кухненски съдове за Подправки, Пластмасова Кутия за Подправки от 4 части, Контейнер За Съхранение на Кутии за Подправки, Пластмасова Кутия за Подправки за Подправк?

Кухненски съдове за Подправки, Пластмасова Кутия за Подправки от 4 части, Контейнер За Съхранение на Кутии за Подправки, Пластмасова Кутия

BGN 5.33
Продукти

?【Здрав и издръжлив】 Изработени от трайни хранителни пластмаса, което ги прави напълно безопасни за съхранение на хранителни продуктиЗдрава, дълготрайна, не боящиеся падане и счупване на кутийки за подправки. ?【Запечатани и нескользящие】 На капака на всяка буркани за подправки има о гуменият пръстен, който се прави на капака по-херметически затворени, за предотвратяване на повреди и отсыревание подправки.Съхранявайте пресни подправки.Дъното на тавата оборудвана с гумени противоскользящими наслоявания, които го правят стабилно и не позволяват да се плъзга лесно. ?【Интегриран дизайн на】 Дизайн с един капак на корпуса, лесно разкриваща се и плик, запечатан и влагоустойчив, отговарят на високи.Може лесно да се разграничат различни подправки в кутия за подправки, удобен за съхранение. ?【Многоцелеви】 е Най-подходящ за дома, хотели, заведения за хранене, на шведска маса, партита и т. Са подходящи за съхранение на различни съставки, включително сол, захар, черен пипер, бадьян, консервирани, конфитюри, лютеница, брашно, чай, кафе, билки, подправки и т. ?【Чудесен подарък】 Можете да поставите най-често използваните подправки, подправки и т. по-добре на вашия тезгяха.Това е идеалният подарък за нов дом / Свети Валентин за себе си или любимата си жена, семейство, приятели, колеги, съученици.Характеристика : ?【Здрав】 Изработени от трайни хранителни пластмаса, което ги прави напълно безопасни за съхранение на хранителни продукти.Здрава, дълготрайна, не боящиеся падане и счупване на кутийки за подправки. ?【Запечатани и нескользящие】 На капака на всяка буркани за подправки има о гуменият пръстен, който се прави на капака по-херметически затворени, за предотвратяване на повреди и отсыревание подправки.Съхранявайте пресни подправки.Дъното на тавата оборудвана с гумени противоскользящими наслоявания, които го правят стабилно и не позволяват да се плъзга лесно. ?【Интегриран дизайн на】 Дизайн с един капак на корпуса, лесно разкриваща се и плик, запечатан и влагоустойчив, отговарят на високи.Лесно разпознава различни подправки в кутия за подправки, удобно за съхранение на ?【Гъвкавост】 е Най-подходящ за дома, хотели, заведения за хранене, на шведска маса, партита и т.

R

Продукти в категория