.

.

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф за таблет Калъф за таблет Съвместима с iPad на 10-то поколение 10,9 инча 2022 година на издаване Премиум-клас изкуствена кожа С магнит?

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф за таблет Калъф за таблет Съвместима с iPad на 10-то поколение 10,9 инча 2022 година

BGN 17.31
Продукти

Калъф за таблет - този незаменим аксесоар, който осигурява защита, удобство и функционалност на таблет устройства, което позволява на потребителите лесно да се транспортира таблетка и да го използвате в различни условия 【Съвместимост】 : Специално проектиран Съвместими с таблета i Pad на 10-то поколение с 10,9-инчов корпус 2022 година на издаване.Той няма да е съвместим с други модели таблети.Моля, проверете задната част на вашия i Pad, за да откриете номера на модела. 【Защита на цялото тяло】 : Висококачествена външна част е от изкуствена кожа осигурява отлична защита от пръстови отпечатъци и драскотини.Мека делото от TPU защитава калъф за таблет от удари, падания и соударений.Осигуряват отлична защита от ежедневна употреба. 【Държач за карти и джоб】 : Вградено няколко слотове за карти, в които можете да поставите документ за самоличност, както и преден джоб, предназначен за съхранение на пари в брой / билети / фактури.Удобен слот за писалка, съвместим с възможност да държи писалката в ръка, съвместим с възможност за използване в движение, осигуряващ лесен достъп до стилусу. 【Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане】 : Автоматично се превежда таблет в икономичен режим при отваряне и затваряне на капака.Магнитна автоматична закопчалка и затвори осигуряват двойна защита, която е съвместима с вашия таблета, като защитава вашия таблет, кредитни карти и пари в брой.Калъф за таблет - този незаменим аксесоар, който осигурява защита, удобство и функционалност на таблет устройства, което позволява на потребителите лесно да се транспортира таблетка и да го използвате в различни условия. 【Съвместимост】 : Специално проектиран Съвместими с таблета i Pad на 10-то поколение с 10,9-инчов корпус 2022 година на издаване.Той няма да е съвместим с други модели таблети.Моля, проверете задната част на вашия i Pad, за да откриете номера на модела. 【Защита на цялото тяло】 : Висококачествена външна част е от изкуствена кожа осигурява отлична защита от пръстови отпечатъци и драскотини.Мека делото от TPU защитава калъф за таблет от удари, падания и соударений.Осигуряват отлична защита от ежедневна употреба. 【Държач за карти и джоб】 : Вградено няколко слотове за карти, в които можете да поставите документ за самоличност, както и преден джоб, предназначен за съхранение на пари в брой / билети / фактури.Удобен слот за писалка, съвместим с възможност да държи писалката в ръка, съвместим с възможност за използване в движение, осигуряващ лесен достъп до стилусу. 【Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане】 : Автоматично се превежда таблет в икономичен режим при отваряне и затваряне на капака.Магнитна автоматична закопчалка и затвори осигуряват двойна защита, която е съвместима с вашия таблета, като защитава вашия таблет, кредитни карти и пари в брой.

R

Продукти в категория