.

.

Кутия за инструменти FAVOMOTO Кутия за инструменти Кутия за инструменти Органайзер Кутия За съхранение на Инструменти, Органайзер За Нова Класификация на Контейнер К?

Кутия за инструменти FAVOMOTO Кутия за инструменти Кутия за инструменти Органайзер Кутия За съхранение на Инструменти, Органайзер За

BGN 1.33
Продукти

Кутия за класификация на винтове висококачествени материали, отлично съхранение на класификация и е предназначен за продължителна употребаВинт органайзер за съхранение на : материали, класификация, съхранение, чудесен и здрав за по-дълга употреба.Отличен за съхранение и подреждане на всичко, като се започне от риболовни принадлежности, принадлежности за малкия бизнес, на такива устройства, както гайки, винтове и болтове, и завършва с материали за бродерия.Тези организаторите са във всяка зона на дома!Купете си такъв за своя гараж, офис, кухня.Кутия за съхранение на винтови детайли здрав, но същевременно лек, съчетано с разделителна дъска, практичен за вас.Пратката включва 1 x кутия за съхранение 10 х разделителни дъски Характеристики - Капацитет за класификация, инструмент за практически детайли и други любопитни факти може да се сложи в кутията за класификация на винтове. -Материал : Найлонова Органайзер за работилница. -Цвят : Синьо-Кутия за съхранение на резервни части. - Кутия за съхранение в студиото, спестяващ място и който животът е по-подреден, той може добре да се комбинира с разделительным кутия за класификация инструменти. - Ковчег за класификация на винтови детайли, изработени от здрав и практично за използване на материал, може да се съхранява в кутия за съхранение на инструменти, работилница. - Прост стил, лесен за съчетание с дизайн на помещението, предлага функционално съхранение и декоративен джоб за инструменти. - Идеална за дом, офис, кухня, ремонтна работилница и още много други места употреба на Component Инструменти.Описание на продукта Кутия за класификация на винтове Тази кутия за съхранение на винтови детайли, изработени от висококачествен материал, лесна и компактна, с фина обработка, което улеснява организацията.Винт органайзер за съхранение на идеалната кутия за съхранение. подходящ за хранителен магазин, сервиз, може да е добре да организирате нещата си, никога не се страхуват, че за съхранение на не твърде много място.

R

Продукти в категория