.

.

Десктоп определяне на JUYEER Hotas е Съвместимо с T. 16000M FCS/TCA Officer Pack Еърбъс /VKB Gunfighter MK.учене през целия живот/Logitech X52/X52 Pro/X56/X56 Rhino/Thrustmaster Warthog 10В и други контролери за симула?

Десктоп определяне на JUYEER Hotas е Съвместимо с T. 16000M FCS/TCA Officer Pack Еърбъс /VKB Gunfighter MK.учене през целия живот/Logitech

BGN 2.00
Продукти

ШИРОКА АДАПТИВНОСТ - пълна поддръжка на почти всички устройства за ръчно управление на Game FlightПоставка за настолен закрепване Juyeer X56/X56 Rhino/X55/x52/X52 Pro/T. 16000 M/TCA Officer Pack "Еърбъс" /Warthog Stick/VKB Gunfighter Mk.учене през целия живот/VKB Gladiator/Pro/Airrow/VPC Mongoos T-50 дроссельная клапата/ Saitek X65 F/T. Полет Hotas 4 /TSSH Ръчната спирачка/TH8 A Превключвател /Club Shifter ПЛ V 1.5/Logitech Pro квадрант на педала на газта и така нататък.ПО-СТАБИЛЕН - ние използваме два бързи скоба, която се зарежда бързо и разгружается, има по-голямо усилие на затягане и задръжте лента до 386 кг., Той може да се стабилно фиксиране на оборудването в най-добрата позиция.Докато той е инсталиран правилно, може да се чувствате стабилност.УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - конструкция на този настолен закрепване ергономични.Можете да регулирате скоба вертикално в съответствие с дебелина и височина на работния плот.Подходящ всяка хоризонтален плот с дебелина от 0,2 до 5,3 инча.УСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ : здрава, сигурна и стабилна система за закрепване.Система за закрепване с нескользящими крака за защита на повърхността на масата и да се гарантира по-добро сцепление. Бързо и лесно се : не ви пречи, ако не го използвате за симулиране на полет.Система за две ръце : може да се настрои както за левичари, така и за дясна ръка.БЪРЗ МОНТАЖ : Десктоп планина за джойстик лесно се сглобява и се модернизира благодарение на оригинален дизайн.Голяма част от събранието ни шасито е завършен, когато той напуска фабриката.Можете лесно да го върху работния плот само за две стъпки.

R

Продукти в категория